Megan Markl i princ Hari Foto:- / Shutterstock Editorial / Profimedi

Princ Hari i njegova supruga Megan Markl još jednom su poniženi od strane kraljevske porodice - premešteni su na dno veb stranice kraljevske porodice pored osramoćenog princa Endrua koji je povezivan sa milijarderom pedofilom Džefrijem Epstajnom.

Linkovi koje vode čitaoce do stranica posvećenih vojvodi i vojvotkinji od Saseksa ranije su bile postavljeni na pola veb stranice kraljevske porodice – odmah ispod starijih članova kraljevske porodice i iznad maloletnih članova porodice.

kraljevska porodica
kraljevska porodica

Ali nakon što je veb stranica ažurirana posle smrti kraljice Elizabete, Hari i Megan su premešteni ispod princeze Aleksandre i vojvode i vojvotkinje od Glostera.

Ovaj potez dolazi nakon što je u britanskoj javnosti počelo da se šuška da je kralj Čarls spreman da smanji kraljevsku porodicu.

Podsećamo, princ Hari i njegova supruga Megan Markl odlučili su početkom 2020. godine da napuste kraljevsku porodicu i presele se u SAD. Njihov odlazak, koji su mediji nazvali Megzit, izazvao je burne reakcije britanske, ali i svetske javnosti.

Pročitajte još:

Skandal je dobio još veće razmere kada je Megan u čuvenom intervjuu Opri Vinfri iznela optužbe za rasizam na račun neimenovanog člana kraljevske porodice koji se, prema njenim rečima, raspitivao koju će boju kože imati dete koje je Megan trebalo da rodi. Mediji su mesecima nagađali da je taj član kraljevske porodice sadašnji kralj Čarls.

Navodno, Čarls je bio taj koji je tražio od Harija da ne dovodi Megan u zamak u Balmoralu u Škotskoj gde se kraljevska porodica okupljala nakon što su lekari saopšili da je kraljica Elizabeta u lošem zdravstvenom stanju.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar