Foto:MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Princeza Ana, ćerka pokojne kraljice Elizabete i princa Filipa, oduševila je javnost jednim gestom kojim je ponovo pokazala da je uprkos velikom bogatstvu skromna i prizemna.

Naime, sedamdesetdvogodišnja princeza je na aerodromu u Londonu, kao i svi ostali ljudi, sama nosila svoj prtljag. U jednoj ruci je nosila tašnu, a drugoj torbu punu stvari.

Ovakvo postupanje je prilično neuobičajeno za jednog člana kraljevske porodice, jer njih javnost često percipira kao „nedodriljive“.

Inače, ovo je princezino drugo pojavljivanje u javnosti otkako je preminula njena majka, kraljica Elizabeta II. Prethodno je posetila mornaričku bazu u kojoj se sastala sa osobljem koje je učestvovalo u pogrebu.

Princeza se sada uputila u Njujork i ovo je prvi je odlazak jednog od članova kraljevske porodice u ovu zemlju otkako su se Hari i Megan odrekli svojih titula i preselili tamo.

Pročitajte još:

Podsetimo, Anu čestozovu i „najvrednijim članom porodice“.

Princeza je bila je uz svoju majku u njenim poslednjim trenucima, a na dan sahrane, kao njena kćerka, bila je jedina ženska osoba koja je hodala iza kovčega.

BONUS VIDEO Ispraćaj kraljice Elizabete iz prvog reda

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar