Irina Dvizova Foto:Instagram/isidasee

Ruska manekenka Irina Dvizova (42) i njena ćerka Dajana (15) su ubijene, a njihova su tela pronađena umotana u čaršafe u blizini popularnog turskog odmarališta Bodrum.

Nakon što su otkrivena njihova tela, počela je međunarodna potraga za osumnjičenim Andrejem Kuslevičom (45), Irininim bivšim mužem.

Nagađa se da ubistvo možda ima veze sa sporom oko strateljstva nad Irininim mlađim sinom. Dečak se sada vodi kao nestao, piše Dejli mejl, a policija smatra da je sa ocem. Naime, Irina je letos na sudu tražila da se Kusleviča spreči da dobije pristup dečaku, prenosi Jutarnji list.

Kuslevič je inače bio telohranitelj jednog ukrajinskog biznismena, a tražen je u Rusiji zbog bega iz pritvora, gde je bio zbog navodne krađe.

PROČITAJTE JOŠ:

Nestanak Irine i njene ćerke prijavili su rođaci kada im se one nisu dugo javljale, a policija je u njihovoj vili u Bodrumu pronašla krv i otiske muških stopala.

Policija je tela pronašla zahvaljujući snimcima kamera njihovih automobila.

Irinin stariji sin David (20) je rekao da je očuh ranije maltretirao i tukao njegovu majku, a ona mu nije dopuštala da se približi mlađem sinu, prenosi Dejli mejl.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar