Foto: Shutterstock

Majka sa Floride priznala je da je zadavila svog 8-godišnjeg sina dok je spavao - a zatim se vozila okolo s njegovim telom u svom automobilu, kako kažu policajci koji su to nazvali "nezamislivim".

Šaneka En Mekinzi (36) uhapšena je nakon što je svog sina, Jaisin Burgosa, odvela u bolnicu u Majamiju, gde je proglašen mrtvim u utorak kasno, saopštila je policija Majami-Dade.

„Majka je priznala istražiteljima da je u poslednja dva dana planirala da ubije svoje dete“, rekla je policija najavljujući optužbu za ubistvo prvog stepena.

„Ona je dalje opisala da je dete, dok je spavalo na zadnjem suvozačevom sedištu njenog vozila, zadavila koristeći stolnjak, dok nije prestao da reaguje. Ona je zatim nastavila da se vozi po raznim delovima okruga obavljajući poslove sa telom svog deteta bez svesti u vozilu“, saopštilo je odeljenje.

Obdukcija je potvrdila da je dečak zadavljen. Nije bio upisan u školu otkako ga je majka dovela u Majami iz Misurija godinu dana ranije, navodi NBC Majami, koji je rekao da je dečakov otac umro nekoliko godina ranije.

PROČITAJTE JOŠ:

„Veoma je teško zamisliti kako roditelj ne samo da je mogao da planira da ubije svoje dete, već i da nakon izvršenja ovog ubistva nastavi svoj dan kao da se ništa nije dogodilo“, rekao je detektiv Andre Martin.

„Da se vozi okolo sa beživotnim telom svog deteta i obavlja razne poslove kao da se ništa nije dogodilo. To je nezamislivo.”

Nakon njenog priznanja, Mekinzi je uhapšena i optužena za ubistvo prvog stepena, pokazuju onlajn zapisi.

Naloženo je zadržavanje u pritvoru bez kaucije.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar