Silovanje ilustracija Foto:Shutterstock

Francuz je optužen da je drogirao svoju ženu tokom čitave decenije i dozvolio da je siluju najmanje 83 muškarca.

Dominik P. je navodno kontaktirao muškarce na internet forumu pod nazivom „a son insu“ – što znači „a da on/ona ne zna“ – gde ljudi razgovaraju o vršenju seksualnih radnji nad svojim nesvesnim partnera, koji su često drogirani.

Muž je navodno umešao jaku drogu u ženinu večeru pre nego što su njegovi gosti stigli u njihov dom u Mazanu, na jugoistoku Francuske, da je siluju.

Policija je identifikovala 92 slučaja silovanja nad ženom od strane 83 muškarca, ali je do danas identifikovala samo 51 osumnjičenog, starosti od 26 do 73 godine, koji su optuženi za silovanje i određen im je pritvor.

Muškarci su navodno dobili instrukcije da peru ruke u toploj vodi kako bi izbegli nagle promene temperature, da se skinu u kuhinji kako ne bi ostavljali bilo kakvu odeću u spavaćoj sobi, da se parkiraju u blizini škole i da hodaju u mraku do kuće kako ne bi izazvali sumnju komšija.

Takođe se navodi da su duvan i parfemi zabranjeni kako bi se izbegli jaki mirisi koji bi žrtvu mogli da razbude.

Užasna silovanja, koja su se dogodila između 2011. i 2020. godine, snimljena su, a snimak je čuvan na USB disku u fajlu pod nazivom „zloupotrebe“, saopštila je policija. Policajci su dodali da se većina muškaraca vraćala više puta.

Istražitelji su prvi put saznali za zločine nakon što su uhapsili Dominika 2020. jer je skrivenom kamerom snimao žene u svlačionicama lokalnog supermarketa.

Tokom policijskog ispitivanja, policajci su razgovarali sa Dominikovom suprugom koja ga je opisala kao „sjajnog momka“ koji je „kralj i brižan“ – iako je dodala da je pokušao da je nagovori da pristane na zamenu partnera, ali je ona odbila rekavši da „Ne voli da mje dodiruju bez osećanja“.

PROČITAJTE JOŠ:

„Dejli telegraf“ prenosi da je žena, kada je obaveštena o tajnim trakama snimljenim dok je bila u nesvesti, bila očajna i da je rekla: „Bila sam njegova stvar“.

Žena je takođe rekla da je često osećala umor, a naknadni lekarski pregledi su otkrili da je zaražena sa četiri polno prenosive bolesti. Ona je navodno podnela zahtev za razvod.

Njen muž je navodno rekao sudijama da i dalje voli svoju ženu, a njegova advokatica Beatris Navaro je rekla da je žrtva bila „njegova prva ljubav, zaista jedina ljubav njegovog života“.

Suđenje bi moglo da počne sledeće godine ako sudije odluče da poštuju preporuke tužioca.

BONUS VIDEO: Crni bilans pucnjave u Japanu: Ubijene tri osobe, napadač se zabarikadirao u zgradi

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar