Chad Doerman Foto:Clermont County Sheriff's Office

Tri brata od 7, 4 i 3 godine ubijeni su od strane svog oca, a njihova majka je ranjena u kući u Ohaju, saopštila je policija.

Uznemirujući novi snimak policijske kamere pokazuje trenutak kada su policajci naišli na oca iz Ohaja koji je sedeo pored svoje puške nakon što je ubio svoja tri sina.

„Sada mi pokaži svoje ruke!” vrišti policajac dok napreduje kroz dvorište prema kući u okrugu Klermont gde se veruje da je Čed Dorman (32) ubio svoja tri dečaka. „Ustani i dođi do mene!“

Ali Doerman je ostao mirno da sedi na klupi, pokazuje snimak, prenosi Njujork post.

Izgledao je kao da ima čarape, ali ne i cipele, a puška je bila uredno pored njega. On je bez incidenata priveden.

„Neću te povrediti“, rekao je Doerman u jednom trenutku nakon što su ga policajci spustili na zemlju i stavili lisice.

U jednom trenutku se može čuti neko pita Doermana šta se dešava.

On je mirno odgovorio: „Ništa“, iako su tela njegovih sinova ležala samo nekoliko metara dalje, preneo je VLVT-TV.

Doerman je kasnije navodno priznao da je postrojio svoja tri mlada sina i pogubio ih iz puške u njihovoj kući – dok je njegova preplašena ćerka Aleksis bežala, vičući da je „ubijao sve“, rekli su tužioci u petak.

Doerman, koji je takođe optužen da je upucao majku dečaka u ruku, optužen je za teško ubistvo koje se odigralo u kući Monro u Taunšipu u četvrtak popodne.

Jedan od dečaka je pokušao da pobegne u obližnju njivu pre nego što ga je otac „progonio“, odvukao nazad u kuću, a zatim ubio, rekli su tužioci dok su detaljno opisivali izopačeni lanac događaja tokom Doermanovog suđenja.

„Ovo je daleko najmučniji, najstrašniji zločin koji sam video“, rekao je tužilac okruga Klermont Mark Tekulve sudu, prenosi VKRC-TV.

„Mogu samo da zamislim kakav su užas ovi dečaci osećali i doživeli dok ih je njihov otac – njihov zaštitnik – ubijao“, dodao je.

Pozivi hitne službe opisali su zastrašujuće trenutke kad su odjeknuli pucnji.

Komunikacioni centar okruga Klermont primio je prvi poziv hitne pomoći od žene koja je vrištala da su „njene bebe upucane“.

Drugi poziv hitnoj službi upućen je Komunikacionom centru od prolaznika koji je prijavio da je mlada žena viđena kako trči niz put, vičući da „njen otac sve ubija“.

Komšinica Aleksis Sponamor rekla je za TV VLVT da je čula zvukove u vreme pucnjave.

„Sedela sam u garaži, i odjednom sam čula „bum, bum“ i još pet puta, i bila sam kao „to je sedam hitaca“, rekao je Sponamor. „Tresim se, bilo je mnogo. Bilo je loše.“

PROČITAJTE JOŠ:

Doerman, koji se u petak pojavio na sudu noseći pancir, optužen je po tri tačke za teško ubistvo, sva neklasifikovana krivična dela, i zadržan je uz kauciju od 20 miliona dolara.

Tetka dečaka je pokrenula GoFundMe kako bi pomogla svojoj sestri da plati troškove sahrane trojice dečaka.

BONUS VIDEO: Crni bilans pucnjave u Japanu: Ubijene tri osobe, napadač se zabarikadirao u zgradi

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar