Foto:shutterstock Makic Slobodan; ATV atvbl.rs; shutterstock; privatna arhiva facebook

A. K. (32) i D. L. (19) osumnjičeni su i uhapšeni za monstrozno ubistvo Saše K. iz Doboja. Portal Klix.ba otkriva šokantne detalje koji su prethodili likvidaciji, a koje policijski organi tek otkrivaju.

Kako Klix.ba saznaje, u sredu je privedena i jedna maloletna osoba koja se dovodi u vezu sa ovim slučajem koji je šokirao celu BiH i region i sud joj je odredio pritvor.

Saša K. je iz prvog braka imao dvoje dece, a u braku sa A. K. je dobio još dvoje dece. Pre određenog vremena A. je stupila u tajni ljubavni odnos sa D. L. i nakon toga je krenuo njihov crni plan. Navodno je Saša K. i saznao da ga supruga vara.

Foto: Facebook

Oni su izvesno vreme, a što je utvrđeno kriminalističkom obradom, u limunadu Saši K. stavljali određene teške lekove kako bi bio što više onesposobljen. Tako su, kako saznaje portal, drobili lekove koje koriste osobe u teškim psihičkim stanjima od kojih je Saša K. često znao da zaspi ili izgubi svest. Sve je počelo pre nekoliko meseci kada je Saša K. vozeći automobil jednostavno zaspao. Nakon toga je počeo da radi lekarske preglede kako bi utvrdio o čemu se tačno radi, ali nalazi su pokazali da je sve u redu.

Ali, nalazi su bili lažni jer je njegova supruga znala kada će Saša da ide kod lekara, pa mu u tom periodu nisu stavljali lekove u piće.

Najšokantniji detalj do kojih su došli istražitelji jeste podatak da je ulogu u ovom monstruoznom planu navodno imala i 14-godišnjakinja koja je ocu u limunadu drobila tablete namenjene pacijentima koji pate od teških psihičkih bolesti. Nekoliko dana pre ubistva, Saša K. je navodno imao teže zdravstvene probleme nesvestan šta unosi u organizam što su zapravo bile nus pojave medikamenata.

Foto:ATV atvbl.rs

Uoči ubistva, njemu je u piće stavljena veća količina spomenutih lekova što je otkriveno kriminalističkom obradom.

Dojavu o nestanku ubijenog i njegove supruge iz kuće u kojima su živeli, a gde je uočen trag krvi, policija je primila u utorak u 11.50 časova od kume uhapšene A. K. koja je došla u stan i zatekla dvoje dece koju je preuzeo Centar za socijalni rad.

Sumnjalo se na nasilje u porodici, a građani su u 13.50 prijavili da je u šumi zatečeno telo muškarca koji je bio vezanih ruku i nogu, kao i usta i očiju.

Foto:ATV atvbl.rs

„Policija je na osnovu svojih informacija došla do saznanja da se u vezu mogu dovesti ženska osoba K. A. 1991. godište i muškarac L. D. 2005. godište koji su bili u vezi“, kazao je danas načelnik PU Doboj Slobodan Radinković.

Do njenog hapšenja u Banjoj Luci usledio je niz povezanih aktivnosti, tako je Radinković kazao da su K. A. i L. D. iznajmili dva vozila u „rent-a-car“ kućama i stan na dan u Banja Luci gde su otišli po završetku ubistva.

Pročitajte još...

Pretreseno je više objekata i vozila, a kriminalističkom obradom je utvrđeno da su nekoliko dana ranije, dva-tri dana pre ubistva ubijenom u limunadu stavljali i lekove kako bi bio što više onesposobljen.

Prvo vozilo su rentali 27. januara, a ranije su iznajmili i stan u Banja Luci gde su kasnije vratili vozilo kojim su prevezli vezanog iz stana do lokacije šume gde su ga ostavili vezanog.

„Oni su 1 sat posle ponoći došli u stan u Doboj, gde su zatekli oštećenog u krevetu. L. D. ga je potom udario pesnicom, nakon čega su ga vezali i ubacili u prtljažnik vozila. Po dolasku na lokaciju uboden je tri puta nožem te je usled povreda preminuo“, otkrio je načelnik policije u Doboju.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar