Foto:Screeenshot/Instagram/TikTok/muhamedmujoomanovic

Mustafa Mujo Osmanović, najbolji prijatelj Mirnese S. koja je iz firme u Nemačkoj ukrala milion evra, ne prestaje da objavljuje sadržaj na društvenim mrežama. Na poslednjim snimcima, odgovara na pitanja i otkriva do sada nepoznate detalje upravo o Miki, najtraženijoj pljačkašici iz BiH.

Na komentar da je njegova prijateljica uhapšena, a da sada se traga za njenim saučesnicima, Osmanović je poručio korisniku da ne priča gluposti.

“Druškane moj, da ja nešto kažem. Bezveze pričaš gluposti da bi dobio ti neku pažnju. Bezveze se zanimaš ovim stvarima, gluposti i lažima. Kakvi saučesnici, kakvi bakrači“, rekao je Osmanović.

Foto:Screeenshot/Instagram/TikTok/muhamedmujoomanovic

Dodao je da je njegova drugarica „velika kraljica“, ali da on ni sa čim nema veze, piše Crna hronika.

„Ona nema saučesnika, nema ništa. Ona je svoj čovek. Živite svoj život i ne zanimajte se Mirnesom. Ona jeste moja drugarica, ali ja živim svoj život. Želim joj sve najbolje u životu“, rekao je Mujo.

Takođe, jedan od korisnika je naveo da je navodno i on uhapšen.

Foto: Privatna arhiva

„Ti i dalje čitaj ta sranja da su pojedini uhapšeni. Pričaš gluposti i zamaraš se. Nisu svi uhapšeni, ja sam uhapšen zbog alkohola i što sam vozio pijan“, rekao je Osmanović.

Podsetimo, prema navodima policije iz Štutgarta, Mirsada S. je iz prostorija kompanije u kojoj je radila 14. oktobra, oko 15.10 sati ukrala više od milion evra. Imala je pristup novcu kao zaposlena u kompaniji.

Pročitajte još:

Krađa je uočena istog dana, a policija je započela istragu. U svom saopštenju nisu pojasnili na koji način je ona iz kompanije iznela toliki novac.

Kako prenosi Bild, sigurno je da ukradeni novac nije uzimala postepeno tokom dužeg perioda, već je čitavu sumu ukrala odjednom. Daljom istragom će biti utvrđeno kako je to izvela, a trenutno se sumnja da je „imala pomagača iznutra“.

Nemačka policija je na zvaničnom sajtu navela i da za njeno pronalaženje sledi nagrada u iznosu od 37.500 evra.

BONUS VIDEO Konobarica Miki šalje pozdrave Muji

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar