Mustafa Mujo Osmanović, prijatelj Mirnese S., koja je iz firme u Nemačkoj ukrala milion evra, objavio je snimak na TikToku na kom se vidi kako mu sve popularnija Miki šalje pozdrave uz pesmu Mitra Mirića.

Naime, snimak konobarice iz Busovače na TikTok profilu je objavio Mujo Osmanović, kom, prema pisanju nemačkih medija, Miki poverava sve tajne.

Pretpostavlja se da snimak nosi neku poruku jer Mirnesa peva pesmu Mitra Mirića „Samo kaži“, a u jednom od stihova se navodi da „će učiniti sve što poželi“.

Interesantno je to što je snimak objavio njen najbolji drug, i to pre dva dana, dok se ona nalazi u bekstvu već dva meseca.

@muhamedmujoomanovic ♬ Originalton - Muhamed-Mujo Omanovi

Inače, na snimku se vidi da je nastao u septembru prošle godine.

Međutim, nije poznato zbog čega ga je Osmanović snimak plasirao baš sada, kada se njegova najbolja prijateljica nalazi u bekstvu.

Podsetimo, kako je ranije saopšteno iz nemačke policije, Mirnesa je 14. oktobra ukrala milion evra kojima je imala pristup kao zaposlena u kompaniji za transport novca. Krađa je uočena isti dan, a policija je odmah započela istragu.

Policija je na zvaničnoj internet-stranici objavila kako za njeno pronalaženje nudi nagradu u iznosu od 37.500 evra.

Pročitajte još:

„Nagrada je 37.500 evra i osigurana je privatno. Mole se svi koji nešto znaju o 42-godišnjoj osumnjičenoj da se jave kriminalističkoj policiji na telefon +4971189905778“, saopštila je policija u Štutgartu.

Policija navodi da je osumnjičena žena visoka 174 centimetra, i da ima plavo-zelene oči i plavu kosu. Ima nekoliko tetovaža po celom telu, posebno na rukama.

Foto: Privatna arhiva

Inače, Mirnesa je postala i svojevrsna internet senzacija. Naime, kako je policija pored snimaka sa nadzornih kamera objavila i fotografije sa Instragrama atraktivne Miki svi su počeli da komentarišu njen izgled. Navodno je pre nego što se zaposlila u kompaniji za transport novca radila kao konobarica u lokalnom kafiću u Štutgartu.

„Za oko“ im je zapalo i to što na svim fotografijama izgleda besprekorno, kao i to što je uvek obučena u novu firmiranu i skupu odeću.

BONUS VIDEO Romana u srećnoj vezi sa Filipom s kojim je pljačkala bankomate: Niko nema pravo da me proziva na tu temu

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare