Foto: Facebook/Hampshire police

Majka opsednuta serijskim ubicom se "smejala" nakon što je brutalno izbola svog ljubavnika pre nego što je pozvala prijateljicu video snimkom da joj pokaže telo, navodi se na sudu.

Šej Grouvs (27), koja je uramila portrete ozloglašenih ubica, uključujući Teda Bandija i Džefrija Damera na zid svoje spavaće sobe, navodno je rekla prijatelju: „Sredila sam ga“ nakon što je izvela napad na usnulog dečka Frenkija Ficdžeralda.

Majka jednog deteta, koja je posedovala set ukrasnih noževa ukrašenih filmskim negativcima, kaže se da je koristila predmete sa sečivom u spavaćoj sobi i uživala u mazohizmu, ropstvu i pokornosti sa Ficdžeraldom u svom domu u Havantu.

Shaye Groves Foto: Facebook

Grouvs, koja negira ubistvo, navodno je izbola svog dečka 22 puta u „zločinu iz strasti“ 17. jula prošle godine pre nego što je stvorila „lažni alibi“ koristeći istinite dokumentarne filmove o zločinu kao svoju inspiraciju.

Grouvs i gospodin Ficdžerald obnovili su staru vezu nakon što su se sreli u pabu u Košamu u Hempširu u januaru prošle godine.

Sud je čuo kako je Grouvs postala „opsednuta igrama u spavaćoj sobi“ pri čemu je seksualni život para uključivao ropstvo, dominaciju, pokornost i mazohizam.

Porotnici su danas na sudu u Vinčesteru čuli da je nakon ubistva Grouvs pozvala prijateljicu Viki Bejtap koja je bila užasnuta kada je videla telo sa „ogromnom“ ranom od noža.

Frankie Fitzgerald Foto: Hampshire police

Grouvs je navodno poslala poruku gospođi Baitup u ranim satima 17. jula u kojoj se nadala da će stvoriti „lažni alibi“ navodeći da je Ficdžerald napustio njen dom.

Gospođa Baitup rekla je policiji kako je primila telefonski poziv od Grouvsa koja se „smeje“ dok vodi „veoma normalan razgovor“ u kojem su razgovarale o svom vikendu.

Grouvs je zatim započela video poziv, gde je otišla na sprat u svoju spavaću sobu i uperila kameru u Ficdžeralda pre nego što je izjavila: „Sredila sam ga“, čuo je sud.

PROČITAJTE JOŠ:

U jednom trenutku tokom razgovora, kada je gospođa Baitup povisila ton, Grouvs joj je rekao „ššš, deca su u kući“.

Porotnici su od gospođe Baitup čuli da je Grouvs imao četiri „ukrasna” noža okačena na zid za nju i gospodina Ficdžeralda, jer su „oboje bili zainteresovani za igri noževa kada je u pitanju seksualni odnos”.

Gospođa Baitup je rekla na sudu da je Grouvs ‘gledala dovoljno dokumentaraca o ubistvima’ – da zna da njen plan da zakopa telo gospodina Ficdžeralda ‘u zadnjem dvorištu’ neće uspeti.

Takav je bio i njen interes za ubice, Grouvs je uramila portrete ozloglašenih serijskih ubica, uključujući Teda Bandija i Džefrija Damera.

Porotnici su od gospođe Baitup čuli da je Grouvs takođe poznata po tome što „nosi nož“ sa sobom „radi bezbednosti“ kada uveče šeta sama.

Na kraju razgovora, gospođa Baitup je rekla poslednje reči koje je Grovs izgovorila „još smo prijatelji, zar ne?“

Sud je saslušao izveštaj patologa koji objašnjava da je gospodin Ficdžerald izboden 17 puta u prednji deo grudi, dva puta u druga područja grudi i tri puta u vrat – što je rezultiralo njegovom smrću nakon „višestrukih perforacija srca i pluća“ i „katastrofalan gubitak krvi’.

Sudu su ranije pušteni snimci policajaca koji su stigli na lice mesta, a koji su prijavili „neverovatno jak“ miris izbeljivača u spavaćoj sobi.

Moglo se čuti kako Grovs govori: „Htela sam da te lično pozovem. Ne znam šta se desilo“.

Grouvs negira ubistvo, tvrdeći da je delovala u samoodbrani. Suđenje, koje će trajati četiri nedelje, se nastavlja.

BONUS VIDEO: Masakr u Severnoj Karolini: Maloletnik ubijao redom

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar