Foto: Privatna arhiva

Mustafa Mujo Osmanović, čovek kog su nemački mediji označili kao najboljeg prijatelja Mirnese S, koja je iz nemačke firme ukrala milion evra, na svom TikTok nalogu otkrio je nepoznate detalje o konobarici koja je poreklom iz Bosne i Hercegovine.

Odgovarajući na pitanja ljudi, on je potvrdio da mu je Mirnesa prijatelj, ali smatra da u pljački nije imala saučesnika.

“Druškane moj, da ja nešto kažem. Bezveze pričaš gluposti da bi dobio ti neku pažnju. Bezveze se zanimaš ovim stvarima, gluposti i lažima. Kakvi saučesnici, kakvi bakrači“, rekao je Osmanović.

Kako ističe, on sa njenim aktivnostima nema veze, prenosi Crna hronika.

Foto:Screeenshot/Instagram/TikTok/muhamedmujoomanovic

Na kraju je poručio da svi moraju da shvate da su on i njegova prijateljica Miki dva različita sveta.

„Ljudi moji da vam još nešto kažem, Mirnesa je svoj čovek a ja sam svoj čovek. Mi smo drugari. Ona živi svoj život, ja živim svoj život. Ona živi luksuzno, a ja živim tako što luk režem i sve mi suze idu na oči“, izjavio je Osmanović.

Nemačka policija: Dobijamo puno dojava

Nakon što je nemačke, ali i regionalne medije obišla vest da je Mirnesa, kojoj je devojačko prezime Bešlić, ukrala milion evra iz firme u kojoj je radila, policija iz Štutgarta kaže da stiže puno dojava o njoj.

Foto: A. Čengić/Avaz.ba

„Da. Dobili smo dosta izveštaja. Veliki broj baš za Božić. Ali, očigledno je reč o starim saznanjima i informacijama jer je ona još uvek na slobodi. Očigledno nismo uspeli da joj uđemo u trag“, rekao je portparol.

Bild je obišao njen stan u Nemačkoj, dok su regionalni mediji posetili njenu rodnu kuću u Busovači. Kako su i jedni i drugi otkrili, u stanu je živela sa partnerom, ali povučeno.

Foto: Privatna arhiva

U Busovači, njena rodna kuća je prazna, a otac joj je preminuo prošle godine. Mirnesa ima i brata blizanca, kao i sestru, ali se oni zasad nisu oglašavali.

Pljačka koja je šokirala Nemačku

Prema navodima policije iz Štutgarta, Mirsada S. je iz prostorija kompanije u kojoj je radila 14. oktobra, oko 15.10 sati ukrala više od milion evra. Imala je pristup novcu kao zaposlena u kompaniji.

#related-news_0

Krađa je uočena istog dana, a policija je započela istragu. U svom saopštenju nisu pojasnili na koji način je ona iz kompanije iznela toliki novac.

Kako prenosi Bild, sigurno je da ukradeni novac nije uzimala postepeno tokom dužeg perioda, već je čitavu sumu ukrala odjednom. Daljom istragom će biti utvrđeno kako je to izvela, a trenutno se sumnja da je „imala pomagača iznutra“.

Nemačka policija je na zvaničnom sajtu navela i da za njeno pronalaženje sledi nagrada u iznosu od 37.500 evra.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare