Foto: Joel Goodman/LNP / Shutterstock Editorial / Profimedia

Britanac koji je ostavio svoju partnerku i dvoje dece zbog ukrajinske izbeglice uhapšen je nakon žestoke svađe sa njom, otkriva Mejl onlajn.

Policija je sinoć uhapsila Tonija Garneta u vikendici u Bredfordu koju par deli, nakon što su komšije pozvale policiju.

Garnet (30) držan je u ćeliji u policijskoj stanici Bredford i pušten je rano danas.

Izvori su rekli da je priveden u policiju nakon što su lokalni stanovnici postali zabrinuti zbog povišenog glasa gospodina Garneta dok je bio sa svojom ljubavnicom Sofijom Karkadim.

Tony Garnett i Sofiia Karkadym Foto: Ptintscreen Instagram/sonya_dobrvlsk

Za Mejl onlajn je rečeno da je žestoka svađa bila usredsređena na vreme koje je proveo sa svoje dve ćerke.

Igrao je onlajn video igricu sa svojom šestogodišnjom ćerkom kada je između njih došlo do vikanja i psovki.

Policija je stigla i zatekla „napetu“ situaciju između njih i gospodina Garneta u besnom stanju, pa ga je uhapsila. Ali nakon što su se uverili da se „smirio“, pušten je posle više od šest sati u pritvoru.

Sofiia Karkadym Foto: Ptintscreen Instagram/sonya_dobrvlsk

Par, koji se razdvojio, a zatim obnovio vezu, vratio se pod istim krovom danas popodne, ali je odbio da komentariše navode o hapšenju.

Ali izvor je rekao: „Toni u potpunosti voli svoje ćerke i Sofija je dala sve od sebe da pokuša da ima razumevanje za to. Ali ona je mlada i želi svoju decu sa Tonijem. Ali imao je vazektomiju i to je izazvalo beskrajnu napetost. Oni nisu u poziciji da ni razmišljaju o zajedničkoj deci jer je veza sasvim nova, ali taj problem je uvek prisutan“.

Garnet, koji se pojavljvao na TV-u, u časopisima i novinama, kaže da ne može da dobije posao u oblasti obezbeđenja koji je radio veći deo svog života, jer ima javni profil i priznat je.

Foto: Joel Goodman/LNP / Shutterstock Editorial / Profimedia

Za Mejl onlajn je svojevremeno govorio o svojoj ljubavi prema ukrajinskoj izbeglici Sofiji Karkadim, pa je naveo da čak razmišlja o poništavanju vazektomije.

Garnet je rekao: „Da, bio sam uhapšen, ali nisam pogrešio. Možda sam malo vikao, ali to je bilo to“.

Karkadim (22) je takođe bila uhapšena u prošlosti jer se pojavila u Tonijevoj kući nakon što je prekinuo vezu. Ali čulo se kako je sinoć policiji rekla da ne želi da on bude optužen jer su ga policajci priveli.

Tony Garnett i Sofiia Karkadym Foto: Ptintscreen Instagram/tee_garnett

Garnet je otvoreno govorio o svojoj ljubavi prema svojoj deci i rekao da je njegova veza sa njihovom majkom Lornom bila davno završena pre nego što se njegova nova ljubav uselila u njihov dom.

Nakon što se preselio da bude sa Karkadim, deset dana nakon njenog dolaska u Britaniju, postao je poznat širom Britanije ali i sveta.

Sofija je nakon nekoliko meseci ljubavi, otišla u Ukrajinu, nakon što je Toni prekinuo vezu, samo da bi on kasnije došao u Ukrajinu i obnovio vezu sa njom.

Ali napetost zbog toga što provodi vreme i posvećuje pažnju svojim ćerkama, sada se ponovo pojavila.

Sofiia Karkadym Foto: Ptintscreen Instagram/sonya_dobrvlsk

Nakon što se razišao sa Sofijom rekao je za Mejl onlajn: „Jedan od glavnih razloga zašto sam se razišao sa Sofijom je to što je mrzela činjenicu da imam dve ćerke o kojima bih uvek pričao. Ona nije majka, pa ne bi razumela. Ona je govorila stvari poput ‘ti voliš decu više od mene’. I bila je potpuno u pravu“.

PROČITAJTE JOŠ:

On i Karkadim zaljubili su se prošlog maja nakon što je ona stigla u njegov dom koji je delio sa Lornom, nakon što je pobegla od ruske invazije na svoju zemlju.

Priznali su jedno drugom da su se zaljubili, pa su se iselili iz porodične kuće kod njegovih roditelja, pre nego što su pronašli stan za iznajmljivanje.

U ranim fazama svoje veze, par je bio blaženo srećan i čak su pričali o braku i da provedu ostatak života zajedno.

Ali romansa je postala hladna nakon niza svađa za koje je Tonin rekao da su uzrokovane Sofijinim ispijanjem jakog piva, ali i besom.

Karkadim je priznala da joj je teško pala činjenica da on ne može da ima više dece i da već ima dvoje dece sa bivšom partnerkom, o kojoj je redovno pričao sa ljubavlju.

BONUS VIDEO: U padu helikoptera u blizini Kijeva stradalo troje dece i vrh MUP-a

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar