Foto: Vesna Lalić/Nova.rs

"Er Srbija" će danas, u saradnji sa Vladom Republike Srbije, obaviti repatrijacioni let iz Tel Aviva, prenosi Blic.

Let se organizuje za sve državljane Republike Srbije koji su inicijalno imali karte za letove drugim kompanijama, a koje su u međuvremenu otkazale svoje letove.

Prema informacijama nadležnih službi, planirano je da avion srpske nacionalne avio-kompanije poleti iz Tel Aviva večeras u 22.40 časova po lokalnom vremenu.

PROČITAJTE JOŠ

Za spiskove putnika za repatrijacioni let nadležno je Ministarstvo spoljnih poslova Republike Srbije. Za sve upite, molimo da se obratite diplomatsko-konzularnom predstavništvu Republike Srbije u Izraelu ili Ministarstvu spoljnih poslova Republike Srbije.

Er Srbija će u narednim danima nastaviti da obavlja svoje redovne letove između Beograda i Tel Aviva, u skladu sa planiranim redom letenja.

Jedan avion danas dovezao prvu turu putnika

Podsetimo, jedan avion „Er Srbije“ sleteo je danas u 10 sati na beogradski aerodrom „Nikola Tesla“.

Foto: Vesna Lalić/Nova.rs

Počasni konzul Srbije Aleksandar Nikolić, govoreći na Prva TV, ranije jutros, kazao je da je počela evakuacija naših državljana, i da je prvi avion iz Izraela krenuo za Srbiju.

Avion koji je jutros sleteo u Beograd je redovan let i on je otišao po putnike koji su već imali unapred kupljene avionske karte.

Prema nezvaničnim saznanjima, u pitanju su mahom hodočasnici koji su tamo otišli u organizaciji crkve.

BONUS VIDEO Posledice raketnog napada na Izrael

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar