Kristina Chambers, Joseph McCullin Foto:Houston Police/Twitter/Joseph McCullin Family)

Žena (32) iz Hjustona optužena je da je na prvom sastanku udarila muškarca svojim Poršeom i ubila ga dok je jurila 160 km na sat. Kako se navodi, ona je imala skoro četiri puta veću količinu alkohola krvi od dozvoljene količine.

Vozač Kristina Čembers, viđena je na užasavajućem video snimku kako Poršeom 911 Karera udara u Džoa Mekmalina (33), bacivši ga 9 metara u vazduh, pre nego što je 19. aprila oko 2:30 časova udarila u stub, saopštila je policija.

Čembers je vozila toliko brzo da nije uspela da kreće u krivini i udarila je u ivičnjak pre nego što je udarila u Mekmalina, koji je upravo napustio prodavnicu Vodo Donut sa svojom devojkom, Brijanom Iturino.

„Išli smo na karaoke u AvantGarden“, rekla je Iturrino za KTRK. „Pitao je da li želim da uzmem auto. Rekao sam: „Pa, nije tako daleko. Možemo hodati. Svež vazduh“, rekla je ona.

Iturino je rekla da su šetali trotoarom kada je primetila sportski automobil koji se brzo kreće ka njima.

„Osetila sam da me je nešto okrznulo po kuku. Ne znam da li mi je auto okrznuo kuk ili Džoovo stopalo dok je proleteo. Odmah sam pomislila: ‘Gde je Džo?'“, rekla je ona.

Rekla je da je pozvala hitnu i da ju je dispečer uputio da uradi reanimaciju dok ne stignu hitni, ali je Mekmalin preminuo na licu mesta.

„Bio je tako sladak. Smejao se tokom celog sastanka. Bio je zabavan, dobrog ukusa za muziku. Nije zaslužio da ode tako“, rekla je Iturino KHOU.

Čembers i njena dva putnika su povređeni u olupini automobila. Ona je optužena za ubistvo iz nehata.

Kristina je imala skoro četiri puta veću količinu alkohola u krvi od dozvoljene granice.

„Bilo je puno alkohola u njenom sistemu“, rekla je Keli Maršal, tužiteljka Okružnog tužioca okruga Haris, prenela je novinska agencija.

Ona je dodala da su istražitelji na mestu nesreće pronašli tragove sumnjivih droga – verovatno Aderal i kokaina – u njenoj torbici.

Čembers je rekla istražiteljima da je popila pivo u 21.30. 19. aprila — pet sati pre nesreće — ali ništa više posle toga, rekao je Maršal.

Jedna putnica rekla je vlastima da Čembers nije pila u baru u kojem je bila pre nesreće, ali policija to istražuje.

Čembers se u sredu prvi put pojavila pred sudom pod optužbom za ubistvo iz nehata.

Njen branilac Mark Tisen rekao je sudu da njegova klijenktinja – koja je slomila nogu i ključnu kost – nije kriva i naveo loše uslove na putu kao uzrok nesreće.

„Pribavićemo sve dokaze i pravilno razmotriti da li je ovo bio zločin ili bi trebalo da bude samo građanska tužba“, rekao je Tisen sudu, preneo je Kronikl.

PROČITAJTE JOŠ:

Međutim, tužioci su uzvratili da je njegova sugestija da bi to trebalo da bude građanska parnica „uvredljiva“.

Tisen je opisao Čembers kao nezaposlenu i rekao da je njen muž jedini hranitelj.

Ona živi sa svojim mužem, portfolio menadžerom, u kući od 1,5 miliona dolara, objavio je Dejli mejl.

Sudija Te’iva Bel naložila je da Čembers bude zadržana uz kauciju od 50.000 dolara i zabranila joj da vozi osim ako ne dobije posao – dodajući da mora da instalira fiksni telefon u svojoj kući kako bi pokazala da se pridržava uslova.

Mekmalinovi roditelji, brat i snaja prisustvovali su saslušanju, držeći se za ruke.

Njegova ožalošćena majka opisala je svog pokojnog sina kao ljubitelja muzike.

„Kao majka sa dva odrasla sina, želite da oni pronađu sreću u životu“, rekla je Lin Mekmalin, dok je sedela pored svog muža Krisa, svog mlađeg sina i njegove žene.

„On bi želeo da budemo zajedno i da budemo hrabri“, dodala je ona.

BONUS VIDEO: Snimak pucnjave u Nešvilu

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar