Foto:Tim Rooke / Shutterstock Editorial / Profimedia; i-Images / Eyevine / Profimedia; GoffPhotos.com / Goff Photos / Profimedia; Justin Goff / Goff Photos / Profimedia

Kejt Midlton, princeza od Velsa, primećena je u subotu u prodavnici na farmi pored svog supruga, princa Vilijama. U izveštajima britanskih tabloida tvrdi se da je Kejt izgledala "zdravo" i "srećno" tokom izlaska, ali su njeni fanovi zabrinuti, jer izgleda kao da je Kejt drastično smršala.

Sada, satima nakon što su vesti o njenom izlasku dospele na naslovne strane, pojavio se video koji prikazuje Kejt i Vilijama u radnji na farmi, a ipak je internet još uvek prepun teorija zavere o tome u kakvom je stanju princeza.

Tokom vikenda, princeza od Velsa je sa svojim mužem Vilijamom posetila prodavnicu na farmi, usred glasina i zavera o njenom zdravlju i mestu gde se nalazi.

Prvi snimak Kejt Midlton

Navodni svedok izleta je tada primetio: „Posle svih glasina koje su se širile, bio sam zapanjen kada sam ih video tamo“.

Prema navodima tabloida San, „Kejt je bila u kupovini sa Vilijamom, izgledala je srećno i izgledala je dobro“.

Međutim, zbog nedostatka fotografija sa događaja, izlazak je dodatno podstakao glasine da je princeza u lošem stanju.

Princeza drastično smršala?

U iznenađujućem preokretu događaja, Kejt je konačno primećena na snimku do kojeg je došao TMZ vidi se ona i Vilijam kako hodaju jedno pored drugog, dok princeza drži veliku kesu.

Primetno je mršavija, što se naročito vidi u nogama, ali i u njenom licu koje izgleda drugačije.

Iako je Kejtino lice bilo vidljivo na snimku, video klip je udahnuo opet doprineo teorijama zavere, a mnogi kraljevski fanovi sugerišu da osoba na snimku nije princeza od Velsa ili da joj je lice drastično izmenjeno.

Stoga, ovaj snimak Kejt izgleda ima je imao suprotan efekat, jer je samo dodatno pogoršao glasine o njenom zdravstvenom stanju.

Kejt Midlton Foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia; Printscreen/X

Nekoliko kraljevskih obožavatelja javilo se na Iksu da podeli svoja razmišljanja o prvom video snimku Kejt od abdominalne operacije u januaru.

„Možda ću morati da se izvučem iz cele ove stvari sa Kejt Midlton jer iskreno, ruku na srce, ne mislim da ove slike izgledaju kao ista žena i zbog toga se osećam kao da gubim razum. Ne pokušavam da budem teoretičar zavere, ali to nije ona?“, anapisao je jedan.

POGLEDAJTE JOŠ:

„Moje pitanje je – ako je ovo zaista Kejt Midlton, zašto bi žena koja je imala operaciju abdomena, kojoj je bio potreban tako dug oporavak, nosila ovakvu veliku kesu“, upitao je drugi.

Mnogi su kritikovali teorije zavere, tvrdeći da je žena na snimku Kejt, ali da izgleda drugačije jer se oporavlja od operacije.

Da li je ovo Kejt?

„Žena koja je imala tešku operaciju, očigledno je izgubila na težini i obučena je u opremu za vežbanje, bez šminke izgleda drugačije nego kada je potpuno glamurozna na kraljevskim događajima. Kakav šok! Svako sa pola moždane ćelije može to da vidi vrlo jasno Kejt“, naveo je jedan kraljevski obožavalac na društvenim mrežama.

Stručnjak za govor tela Džudi Džejms tvrdi da je princezino držanje tokom njenog nedavnog izleta u prodavnicu na farmi namerno izvedeno, kako bi se ugušile glasine oko njenog zdravlja.

BONUS VIDEO Planetarna potraga za Kejt Midlton

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare