Kejt Midlton Foto:Tanjug/Angela Weiss/Pool Photo via AP

Nasmejana dok šeta sa suprugom - nova fotografija i snimak princeze od Velsa Kejt Midlton objavljena je u svetskim medijima, a kako se navodi, uveriće obožavaoce da se izabranica princa Vilijama uspešno oporavlja od operacije abdomena.

Na slici koja je navodn nastala u subotu vidi se Vilijam (41) i Kejt (42) kako posećuju poljoprivrednu prodavnicu u Vindzoru, uz kratku vožnju od njihove kuće u Berkširu.

„Izgleda zdravo, srećno i opušteno, princeza nosi sopstvenu torbu za kupovinu i smejući se ćaska sa svojim mužem dok par izlazi iz prodavnice i vraća se u svoj automobil“, prenosi Dejli Mejl uz fotografiju koju je objavio britanski The Sun.

Sa njima nije bilo troje dece, princ Džordž (10), princeza Šarlot (osam godina) i petogodišnji princ Luis.

Nestanak princeze od Velsa

Meseci tokom kojih se Kejt nije pojavila u javnosti podstakli su spekulacije na društvenim mrežama o tome gde se tačno nalazi. Kensingtonska palata je 17. januara objavila Kejtinu operaciju abdomena i navela „da je na osnovu trenutnih medicinskih saveta malo verovatno da će se vratiti dužnostima pre Uskrsa“.

Kejt Midlton, BBC Foto: EPA/STEPHANIE LECOCQ, Shutterstock

Spekulacije su naglo porasle prošle nedelje, kada je porodica objavila fotografiju Kejt Midlton sa decom. Kensingtonska palata je 10. marta podelila fotografiju Kejt i njeno troje dece za koju su rekli da ju je snimio Vilijam, princ od Velsa.

Ubrzo nakon što je slika objavljena na mreži, korisnici društvenih medija počeli su da tvrde da je digitalno izmenjena. Nekoliko sati nakon što je objavljena, nekoliko novinskih agencija povuklo je sliku rekavši da je „izvor manipulisao slikom na način koji nije ispunjavao standarde za fotografije AP-a“.

Dan kasnije, Kensingtonska palata je objavila izjavu koju je potpisala Kejt i koja je uključivala izvinjenje i tvrdnju da je ona „fotograf amater“ koji „eksperimentiše sa uređivanjem“. Taj niz događaja doveo je do nepotvrđenih tvrdnji na mreži da je Kejt bila u komi i tvrdnje da je Vilijam imao aferu i da je Kejt planirala da ga napusti.

Izdaja princa Vilijama

U jednom od najtežih perioda u životu, Kejt Midlton je želela podršku svojih najbližih, naročito supruga princa Vilijama. Ipak, čini se da je ona izostala. Vilijam tokom svih ovih dana, kada se Kejt suočila sa skandalom oko editovanja porodične fotografije i teorijama zavere o zdravstvenom stanju, nije javno stao u odbranu svoje supruge.

Princ Vilijam Foto: i-Images / Eyevine / Profimedia

Naprotiv, pustio je nju da prva stoji na udaru javnosti i kritičara, dok se on povukao. Da stvar bude još gora, ponovo se, i to glasno, u Britaniji pominje žena sa kojom navodno vara suprugu. Ovo je za Kejt verovatno veća izdaja od uplitanja u njen privatni život i zdravstveni karton.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare