Foto: i-Images / Eyevine / Profimedia

Prvi video snimak Kejt Midlton koji su mediji objavili od njene operacije u januaru izazvao je dalje kontroverze za kraljevsku porodicu, jer su korisnici društvenih medija doveli u pitanje njegovu autentičnost. Ponovo se postavlja pitanje - da li je ovo Kejt, žena koja na nju liči ili montaža?

Portal TMZ i britanski tabloid The Sun objavili su snimak u ponedeljak, koji je navodno snimljen 16. marta dok je Kejt Midlton bila u kupovini sa Vilijamom na imanju zamka Vindzor.

Najnoviji snimak Kejt Midlton

Vest da je par primećen na farmi Vindzor objavljena je 18. marta, međutim, nije bilo jasno da li su slike snimljene ili će biti objavljene zbog zabrinutosti za privatnost u Britaniji.

U naknadno objavljenom video klipu, princ i princeza su viđeni kako zajedno šetaju iz prodavnice, a Kejt se smeje u sportskoj odeći.

Snimak je objavljen dok spekulacije i teorije zavere o Kejt, njenom zdravlju, ličnom životu i mestu boravka i dalje dominiraju društvenim mrežama i internet pretragama.

Svaka nada da će snimak princeze zaustaviti spekulacije ugušena je nakon objavljivanja u ponedeljak, što je izazvalo dalje kontroverze među korisnicima društvenih mreža koji su se pitali da li je to zaista Kejt.

„To nije Kejt“, napisao je jedan korisnik Iksa.

„Ako je Kejt Midlton dovoljno dobro da bude opuštena, ćaska i šeta, kao što ovaj video prikazuje ženu, ona može da snimi 30-sekundni video koji uverava sve svetu koji su zainteresovani za nju da je dobro“, naveo je drugi.

Rijaliti TV producent i voditelj emisije Endi Koen takođe se osvrnuo na video dramu koja je usledila, objavivši na svom zvaničnom nalogu: „To nije Kejt….“.

„Stvarno očekuju da poverujemo da je ovo Kejt. Da li je ovo princeza ili nas opet lažu“, pitaju se Britanci na mrežama.

Histerija se nastavlja

Spekulacije i teorije zavere oko princeze tokom njenog oporavka od operacije bile su pojačane ranije ovog meseca kada je bila primorana da se izvini što je uredila portret sebe i svoje troje dece povodom obeležavanja Dana majki u Britaniji.

Agencije za slike izdale su obaveštenja o uklanjanju fotografije.

POGLEDAJTE JOŠ:

Kontroverze oko najnovijeg snimka Kejt i Vilijama nisu ograničene na navode da to nije princeza u kadru, već su se pojavile i druge teorije zavere, uključujući tvrdnje da je snimljen u neko drugo doba godine.

U očekivanju ovih tvrdnji, TMZ je pokušao da smanji spekulacije u svom članku koji prati snimak, navodeći da su procenili metapodatke originalne datoteke.

„Usput, za sve skeptike koji možda ne veruju da je ovo onako kako vam je preneto – udubili smo se u metapodatke“ rekli su.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar