Britanska kraljevska porodica Foto: EPA-EFE/STR

Nakon tajne posete kraljici Elizabeti u zamku Vindzor, princ Hari i Megan Markl otputovali su u Holandiju na Inviktus igre. Njihov iznenadni dolazak u Veliku Britaniju podigao je veliku prašinu da dvoru obzirom na to da je neizvesno da li će ponovo posetiti kraljicu, ovog puta sa dvoje dece - Arčijem i Lilibet Dajanom. Dok se princ Čarl pribojava dolaska sina i njegove supruge, princ Vilijam odličio je da se drži po strani.

Megan Markl ponovo je privukla pažnju svetske javnosti kada je na otvaranju Inviktus igara poručila da joj je drago što na taj način služi Velikoj Britaniji i kraljici.

Ovo je mnogima zapalo za oko zbog situacije koja se dogodila pre više od dve godine, kada su Megan Markl i princ Hari saopštili da napuštaju Bakingemsku palatu i kraljevske dužnosti zbog selidbe u Kaliforniju.

Princ Hari i Megan Markl Foto: Peter Dejong/Pool via REUTERS

Sama kraljica tada je poručila da Megan i Hari više neće nastaviti sa odgovornostima i obavezama koje dolaze sa životom u javnoj službi.

Ovog puta, Megan je upotrebila reč služba i tako odbacila sve svoje pređašnje izjave o mukotrpnim pravilima kraljevske porodice.

„Cirkus“ na pomolu

Pored toga, pomoćnici princa Čarlsa zabrinuti su zbog mogućeg povratka Megan i Harija u Veliku Britaniju narednog meseca, što bi prema njegovom mišljenju moglo da izazove „cirkus“ i skrene pažnju sa proslave kraljičinog jubileja na vlasti.

Megan Markl i princ Hari Foto:- / Shutterstock Editorial / Profimedi

Ćerka popularnog para Lilibet Dajana, koja je ime dobila po kraljici i princezi Dajani, nikada nije upoznala svoje rođake u Vindzoru, dok je stariji sin Arči posledni put u Britaniji boravio 2019. godine.

Izbori iz Bakingemske palate rekli su za britanske medije da je Hari nedavno posetio i svog oca Čarlsa, ali da je sastanak bio prilično formalan i trajao je samo 15 minuta.

POGLEDAJTE JOŠ:

Čarlsova supruga vojvotkinja Kamila nije želela da prisustvuje susretu, ali je naposletku pristala kada je saznala da će im se pridružiti i Megan Markl.

Ovo je bio prvi put da su se članovi porodice sastali nakon brojnih svađi, afera i razmenjenih optužbi.

Dok je sastanak u Vindzoru oživeo nade u potencijalno pomirenje, primećeno je odsustvo princa Vilijama. On se trenutno nalazi na porodičnom odmoru koji nije želeo da prekine zbog iznenadne posete brata i snaje.

BONUS VIDEO Veze srpske i britanske kraljevske porodice

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar