Megan Markl i princ Hari, Tomas Mark
Megan Markl i princ Hari, Tomas Markl otac Megan Markl Foto:- / Shutterstock Editorial / Profimedia/BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Tomas Markl, otac vojvotkinje od Saseska Megan Markl spreman je da svedoči protiv nje u sudskom postupku koji je porkrenula njena polusestra. On je najavio i pokretanje svog Jutjub kanala na kojem će govoriti o vezi sa "otuđenom ćerkom".

PROČITAJTE JOŠ:

Tomas Markl (77) je rekao bliskom prijatelju Karlu Larsenu da je spreman da svedoči u sudskom procesu protiv Megan.

Markl i Larsen su inspirisani Jutjub kanalom lejdi Kolin Kembel i američkim kraljem podkasta Džoom Roganom odlučili da započnu novi Jutjub kanal. Planiraju da svake nedelje emituju video o svojim stavovima o aktulenim temama, koje će se odnositi na Megan i Harija.

„Otkrili smo Jutjub… odličili smo da se pridružimo i podelimo našu priču“, rekao je on. Prva epizoda baviće se tužbom koju je polusestra Megan Markl podnela protiv vojvotkinje.

Tomas Markl je rekao da bi bio oduševljen da se suoči sa svojom ćerkom i njenim suprugom princom Harijem i optužio ju je da laže o svojoj polusestri Samanti.

Samanta Markl (57) tužila je vojvotkinju od Saseksa za klevetu i tvrdi da je Megan dala „lažne i zlonamerne izjave“ o njoj tokom intervjua sa Oprom Vinfri prošle godine. Ona je rekla da je kleveta to što je Megan implicirala da je bila „stranac svojoj polusestri“ i da je odrasla „kao jedinica“.

Megan Markl i princ Hari
Megan Markl i princ Hari Foto:EPA-EFE/FACUNDO ARRIZABALAGA

Tomas Markl je rekao da veruje da bi njegova najstarija ćerka trebala da dobije ovaj slučaj i otkrio je da bi bio voljan da svedoči u njeno ime.

„Bio bih više nego srećan. Skoro četiri godine pokušavam da vidim svoju ćerku i njenog riđeg muža u sudnici licem u lice. Bio bih oduševljen da branim svoju najstariju ćerku“, rekao je on.

Rekao je da veruje da Megan treba da reši slučaj, dodavši da ona ne može da odbrani stvari koje je rekla.

Megan i princ Hari
Megan i princ Hari Foto: EPA-EFE/Peter Foley

Majkl Kump, koji zastupa Megan, nazvao je tužbu „neosnovanom i apsurdnom“ i „nastavkom obrasca uznemirujućeg ponašanja“.

Dodao je: „Posvetićemo tužbi minimalnu neophodnu pažnu, što je sve što zaslužuje“.

BONUS VIDEO: Megan i Hari u Njujorku

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar