Foto: York County Sheriff's Office via AP

Stejsi Mišel Rabon (50) osuđena je na doživotnu kaznu zatvora zbog ubistva svoje novorođene ćerke 1992. godine. Bebu je izbola i ostavila u plastičnoj kesi.

Rabon će imati pravo na uslovni otpust od 2031. godine, pošto je osuđena po zakonu koji je 1992. dozvoljavao kraće kazne za ozbiljne osude.

Kako piše AP, Rabon je ispričala da je bebu rodila u blizini Rok Hila u Južnoj Karolini, ali je dala jednom paru, jer nije želela dete. Tužioci smatraju da je ta priča izmišljena zbog hapšenja.

Kazali su da je dete pronađeno umotano u ćebad u plastičnoj kesi u reci u avgustu 1992. godine i da je bilo izbodeno najmanje 50 puta.

„Stejsi Rabon je bacila svoju bebu u hladnu reku Katavb. Tu tajnu čuvala je 29 godina“, rekla je zamenica šerifa okruga Jork Lanel Dej.

Pročitajte još...

„Novorođenčedolazi na ovaj svet tražeći roditeljsku zaštitu. Ova beba je izbodena više od 50 puta“, rekao je sudija Okružnog suda Bil Mekinon.

Advokat Rabonove rekao je da je njegova klijentkinja sada druga osoba, jer je u vreme izvršenja tog zločina bila tinejdžerka – na sud je došla u invalidskim kolicima, a potrebne su joj i operacije.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar