Foto: GoFoundMe

Pojavio se snimak na kojem se čuje trenutak kada se 12-godišnja devojčica u više navrata izvinjava svojoj mami nakon što je navodno nasmrt izbola svog devetogodišnjeg brata.

Snimak policijske kamere prikazuje devojčicu kako plače pre nego što je pitala policajce da li ide u zatvor nakon što su joj policajci stavili lisice u njihovoj kući u Tulsi, Oklahoma u SAD, 5. januara oko 2.30 ujutru.

Prema rečima majke Ejpril Lide, ona je spavala na spratu kada ju je probudila njena 12-godišnja ćerka da prizna da je navodno ubola svog brata Zandu u grudi.

Devojčica se može videti na snimku kako trči dole i viče: „Tako mi je žao. Tako mi je žao.“

Lida primećuje rane na Zandinim grudima i viče: „Ima uboda. U grudima. Bolje se moli Bogu da je jebeno živ.“

Devojčica odgovara: „Tako mi je žao, mama… Ne znam šta se desilo“, pre nego što se čuje da kaže – „Bože, molim te, pomozi mi. Šta je*ote. Molim te. Je*ote molim te“.

Devojčica potom pita policajce: „Da li su lisice neophodne? Ja sam dobro dete.“

Dok je u policijskom automobilu, dete plače policajcima: „Upropastila sam svoj život. Uništila sam celu svoju budućnost. Samo želim da se probudim iz ove noćne more. Već znam da ću ići u zatvor do kraja života… ono što sam uradila bilo je ilegalno.“

Zanda je hitno prebačen u bolnicu gde je hitno operisan, ali je tragično preminuo od povreda.

U policijskoj stanici, Lida je bila intervjuisana od strane policajaca i insistirala je da njena ćerka nikada ranije nije pokazala nikakvo agresivno ponašanje.

Lidini prijatelji i porodica su postavili GoFundMe da bi pomogli za troškove sahrane.

Dženifer Antamaten, porodična prijateljica, otkrila je da je ona ostala „potpuno skrahana i zbunjena“ incidentom.

PROČITAJTE JOŠ:

Napisala je: „Zander je bio najslađi dečak koji je imao najveći osmeh, voleo je da vozi bicikl, da igra Fortnite, da se druži sa svojim najboljim prijateljem ili samo da obavlja poslove sa svojom mamom. Voleo je da provodi vreme sa tatom i bakom, da ide na putovanja sa porodicom… Njegova omiljena hrana bila su pica sa sirom, takosi i čokoladni sladoled. Bio je neverovatan sin koji bi uvek radio šta mu se kaže, bez oklevanja, želeo je da svoju mamu učini ponosnom, mnogo je voleo svoju sestru i brata i nedostajaće svake sekunde svakog dana“.

Policijska uprava Tulse potvrdila je da je devojčica priznala da je ubola svog brata nakon što je privedena.

Osumnjičena ostaje u pritvoru za maloletnike, a krizna jedinica policije Tulse zadužena je za istragu.

BONUS VIDEO: Crni bilans pucnjave u Japanu: Ubijene tri osobe, napadač se zabarikadirao u zgradi

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar