Hari i Megan sa decom
Hari i Megan sa decom Foto:EyePress via AFP / AFP / Profimedia

Deca Megan Markl i princa Harija nisu pozvana na krunisanje kralja Čarlsa, prenose britanski mediji.

Dok su vojvoda i vojvotkinja od Saseksa pozvani poslednjih nedelja, veruje se da se u prepisci iz Bakingemske palate ne pominju mali Arči i Lilibet.

Dakle, par navodno nije imao informacije o tome da li su deca uključena u planove. Ceremonija se održava u Vestminsterskoj opatiji za manje od osam nedelja.

Hari i Megan tek treba da potvrde da li će prisustvovati događaju i pretpostavlja se da vagaju logistiku.

Upitan da li su Arči i Lilibet pozvani, jedan kraljevski izvor je jednostavno rekao da su oni „veoma premali“.

Međutim, očekuje se da će princ Džordž (9) i princeza Šarlot, koja puni osam dana pre krunisanja, prisustvovati ceremoniji krunisanja kralja Čarlsa III, prenosi britanski Telegraf.

Foto:/ Shutterstock Editorial / Profimedia

Princ i princeza od Velsa još uvek „razmišljaju“ da li da povedu živahnog princa Luisa, koji sledećeg meseca puni pet godina, ali se veruje da će verovatno uključiti i njega.

Prijatelji su, međutim, predložili da će se o potencijalnom uključivanju Arčija i Lilibet razgovarati ako i kada vojvoda i vojvotkinja od Saseksa potvrde svoje prisustvo.

Planovi su, međutim, uveliko u toku za ceremoniju, koja će se održati 6. maja. Automobili, raspored sedenja i drugi aranžmani zahtevaju pažljivu pripremu.

PROČITAJTE JOŠ:

Kamila će takođe biti krunisana kao kraljica supruga tokom tradicionalne ceremonije.

Njen sin Tom Parker Bouls ima dvoje dece od 15 i 13 godina, a njena ćerka Laura Lopes ima 15-godišnju ćerku i blizance od 13 godina. Ova deca će imati zvanične uloge na ceremoniji.

Bakingemska palata odbacila je sugestiju da će tinejdžeri nositi baldahin koji je postavljen iznad Kamile.

Kraljevski izvor je, međutim, nedavno naglasio da bi bilo „potpuno neprikladno“ voditi rasprave o potencijalnoj ulozi Kamilinih unuka, a ne kraljevih.

BONUS VIDEO: Hari i Megan: Ko je oterao Sasekse sa kraljevskog dvora? – gosti Duška Jovanović i Ivan Radojčić

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar