Foto: Shutterstock/Privatna arhiva/EPA-EFE/BORIS PEJOVIC

Čitav region juče je obišla vest da je jedna žena u Crnoj Gori uspela da falsifikuje dokumenta klijentkinje banke i sa njenog računa ukrade neverovatnih 1,3 milona evra. Od tada, crnogorska policija intenzivno traga za ženom, ali zasad nema dodatnih informacija.

Prema saznanjima policije, ona je 12. aprila falsifikovala dokumenta i podigla astronomsku sumu. Dan kasnije je obaveštena policija, kada je oštećena Budvanka M.O. rekla da nije podigla novac koji je čuvala u banci.

Žena za kojom sada traga crnogorska policija je navodno sa rancem ušla u banku, podigla novac i otišla.

Ženska osoba osumnjičena da je lažnim dokumentima podigla novac, Foto:Privatna arhiva

„Po nalogu tužioca preduzimaju se mere i radnje na identifikovanju NN osobe koja je počinila prevaru. Izuzeti su snimci sa nadzornih kamera koje su jasno zabeležile počinoca“, kazali su nezvanično iz policije za podgoričke Vijesti.

POGLEDAJTE JOŠ:

Iz banke su saopštili da je NN lice uz upotrebu falsifikovanih dokumeneta počinilo „prevarnu radnju“ na štetu jednog njihovog klijenta. Kazali su i da su upoznali nadležne sa događajem i da će dati maksimalan doprinos da se utvrde krivci.

„Preduzete su sve mere da se oštećeni klijent u celosti zaštiti, uz napomenu da se radi o izolovanom slučaju koji je pokriven polisom osiguranja i koji ne može uticati na redovno funkcionisanje Banke“, saopštili su iz te banke.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar