Vojska, vojnik, Hrvatska, zastava
Ilustracija: Shutterstock

Mladi vojnik Jakov B. (21) koji je brutalno pretučen u noći s petka na subotu na glavnom trgu u Požegi, je preminuo prenose hrvatski mediji.

Policija je zbog premlaćivanja uhapsila 20-godišnjeg M.K.-a koji je iz istog mesta kao i mladi vojnik. Portal pozega.eu objavio je kako su dvojica mladića bili prijatelji i da su te noći bili u zajedničkom izlasku. O motivima se još uvek ne zna ništa.

„Zajedno su odrastali od malih nogu, samo godinu dana su razlike. Družili su se, delili dobro i zlo. Nerazdvojni su bili“, u neverici za portal prepričavaju meštani.

POGLEDAJTE JOŠ:

M.K. i pretučeni Jakov delili su i svlačionicu fudbalskog kluba za koji su obojica igrali, trenirali i odlazili na utakmice.

Jakov B. je bio pripadnik Hrvatske vojske. MORH je objavio kako je na parkirališnom prostoru trga Svetog Trojstva oko 2:25 sata u noći, 15. aprila 2023. godine pronađen u besvesnom stanju.

Kako je javio Dnevnik Nove TV, brutalan napad su snimile nadzorne kamere. Radilo se, kako navode, o višestrukim i snažnim udarcima noge u glavu mladog vojnika, koji je u jednom trenutku ostao bez svesti. Napadač je pobegao, ali se ubrzo vratio i pravio se da pomaže policiji.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar