Foto: CNN / Planet / Profimedia

Osnivač Amazona Džef Bezos i njegova devojka Loren Sančez dali su prvi zajednički televizijski intervju u kojem su hvalili jedno drugo.

Bezos (58) koji je četvrta najbogatija osoba na svetu i Sančez (52) kažu da je njihovo partnerstvo kao para ojačano jer su oni „saigrači“.

„Mi smo zaista sjajni saigrači, a takođe se jako zabavljamo zajedno i volimo se… Uvek se gledamo i mi smo tim“, reklaje Sančez tokom intervjua koji je emitovan na CNN-u.

„To je lako. Donisimo jedno drugom energiju, poštujemo jedni druge. Dakle, zabavno je raditi zajedno“, dodao je Bezos.

Foto: CNN / Planet / Profimedia

Bezos, koji je i osnivač kompanije za svemirske letove Blu Oridžin, kaže da veruje da će svako ko želi da ode u svemir imati priliku da to učini tokom života.

„Ja verujem da će svemirsko putovanje biti dostupno svima. Dozvolite mi da vam dam primer. Braća Rajt su letela ovim malim avionom, samo nekoliko stotina stopa. I ako biste braći Rajt rekli za 100 godina od tada, postojaće 787 koji će prevoziti 400 ljudi, oni bi se smejali“, rekao je Bezos.

Sančez, bivša novinarka nagrađena Emi nagradama, rođena u Novom Meksiku, takođe je najavila da planira da ode u svemir sledeće godine sa „grupom žena“ u njenoj pratnji.

Sančez ima sopstvenu pilotsku licencu i osnovala je Blek Ops Avijejšn 2016. godine, prvu kompaniju za filmove i produkciju filmova u vlasništvu žena.

„Takođe sam naučio kako da upravljam helikopterom“, dodao je Bezos. „A ona je užasan pilot na zadnjem sedištu. Ona je užasna“, rekao je on.

„Shvatio sam da kada sam u zadnjem delu helikoptera kada on leti, samo nekako treba da gledam kroz prozor, da uživam u pejzažu“, nasmejala se Sančez. „Ja sam kao ‘ne, ne, povici ka gore. U redu, ok uspori’. Ali on je dobar“, rekla je ona.

Bezos nije propustio priliku da gomila komplimente na račun svoje devojke.

„Loren je najvelikodušnija, najsrdačnija osoba koju ste ikada sreli. Dakle, ona je moja inspiracija na taj način. Ona nikada ne propušta rođendan. Mreža ljudi kojima ona daje rođendanske poklone je ogromna. I to je samo mali primer“, rekao je Bezos.

Par je opisao kako obično izgleda njegovo zajedničko veče.

„Možemo da budemo malo dosadni. Rekla bih da izgleda normalno. Večramo sa decom,, to je uvek zabavan i odličan razgovor. Ima nas sedmoro, tako da ima dosta distusija. A onda gledmao film. Potrebno je mnogo vremena da se pronađe taj film“, rekla je Sančez.

PROČITAJTE JOŠ:

Takom intervjua, Bezos je rekao da će dati veći deo svog bogatstva, postajući tako još jedan milijarder u nizu koji se obavezao da će donirati veliki deo svog ogromnog bogatstva.

Bezos je prema proceni magazina Forbs „težak“ 117 milijardi dolara.

Bezos je prošlosti kritikovan jer nije bio potpisnik kampanje da donira svoje bogatstvo, a koju su potpisali Bil Gejts, njegovu bivša supruga Melinda Frenč Gejts i Voren Bafet, kako bi ohrabrili milijardere da doniraju većinu svog bogatstva kroz filantropiju.

Bezosova bivša supruga Mekenzi Skot je potpisala to obećanje 2019. godine i tako se pojavila kao velika sila u svetu flantropije, koja često donira novac dobrotvornim organizacijama.

BONUS VIDEO: Bezos predstavio „Blue Reef“, budućnost svemirskog turizma

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar