Džef Bezos i Lorin Sančez Foto: BlayzenPhotos / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Osnivač Amazona i milijarder Džef Bezos snimljen je dok se u Kaliforniji šetao sa svojom devojkom Loren Sančez. Tom prilikom je "uhvaćen" kako svoju devojku udara dva puta po zadnjici.

PROČITAJTE JOŠ:

Bezos i Sančez su se sastali sa prijateljima na ručku u kafeu Vejpoint na aerodromu Kamarilo gde su gosti bili svedoci da zaljubljeni par ne može da drži ruke podalje jedno od drugog.

Sančez je pilotirala helikopterom ranije tog dana, a par je sleteo na aerodrom koji se nalazi između Los Anđelesa i Santa Barbare.

Dok je par opušteno šetao ležerno obučen – Bezos je nosio farmerke, majicu i bejzbol kapu, a Sančez je na sebi imala farmerke i beli džemper – prolazili su kroz kafić i Bezos je snimljen kako udara svoju devojku po zadnjici, prenosi Dejli mejl.

Par je fotografisan kako izlazi iz kafića posle ručka, a Bezos je tada ponovo snimljen kako udara devojku po zadnjici. Gosti u kafiću su rekli za TMZ da je obezbeđenje bilo brojno, pa je čak bio i blokiran ulaz u toalet koji je Bezos koristio tokom ručka.

Vesti o romansi između Bezosa i Sančez su izašle u javnosti nekoliko sati nakon što su Bezos i njegova bivša supruga Mekenzi objavili da se razvode u januaru 2019. godine. Ovo nije prvi put da je par uhvaćen kako se dodiruje u javnosti.

U decembru su primećeni u Sent Bertu na luksuznoj jahti sa grupom prijatelja i proveli su neko vreme izležavajući se na palubi. Ranije te nedelje, viđeni su šetnji na karipskom ostrvu. Uživali su u pogledu i podelili nekoliko poljubaca.

BONUS VIDEO: Snimak letenja Džefa Bezosa i njegove ekipe

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar