Džef Bezos nekad i sad Foto: THOMAS COEX / AFP / Profimedia, Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Ranije ove godine, otkriveno je da milijarder i osnivač kompanije Amazon, Džef Bezos, podržava start-ap koji ima za cilj da pokrene proces protiv starenja, a sudeći po njegovim fotografijama koje su uslikane u Sent Bartsu ove nedelje, to je mantra koju ovaj 57-godišnjak primenjuje i na sopstveni život, prenosi Dejli mejl.

PROČITAJTE JOŠ:

Džef Bezos se razveo od bivše supruge Mekenzi Skot 2019. godine. U vezi je Loren Sančez, a ovaj par se često pojavljuje u javnosti, pa se tako može uslikati na brojnim destinacijama.

Bezos ima imovinu u vrednosti od 210 milijardi dolara i važi za drugog najbogatijeg čoveka na svetu, odmah iza Ilona Maska. Kako pišu svetski mediji on je prošao kroz spektakularnu transformaciju imidža otkako je stekao ogromno bogatstvo.

Rane fotografije Džefa Bezosa prikazuje ga okruženog knjigama u klasičnoj poslovnoj odeći iz 1990-tih, kao što je košulja i pantalne visokog struka.

Džef Bezos Foto: THOMAS COEX / AFP / Profimedia

Njegova svetlosmeđa kosa je zalizana, a obrve mu se spajaju na sredini što je daleko od izgleda „akcionog heroja“ koji milijarder trenutno prezentuje na svojoj super jahti na Karibima.

Ključa za Bezosovu reviziju imidža bila je njegova odluka da obrije svoju proređenu kosu. U vreme kada je predsednik Amazona postigao uspeh u svetu biznisa i kada su milioni dolara ubrzo postali milijarde – njegova kosa je nestala. To je izgled koji je imao izvesno vreme.

Međutim, nakon kose, usledila je još veća promena u Bezosovom imidžu, a to je odlazak u teretanu. To je značajno transformisalo njegov imidži. Postao je krupniji i krenuo je da oblači odeću koja odgovara njegovoj figuri.

Džef Bezos Foto: Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Dok je mlađi Bezos bio zaobljenog lica, kada je stekao svoje bogatstvo počeo je da mršavi. Sada kako piše Dejli mejl, ovaj milijarder ima građu koja je obično rezervisana za akcione heroje.

Bezos je takođe promenio i navike u svom svakodnevnom životu. Spava osam sati dnevno, hrani se zdravo i dosta vežba.

Kada su ga nedavno uslikali sa devojkom Loren Sančez u Sent Bartsu, mnogima je delovao kao da puca od samopouzdanja, pa su takođe mediji napisali da je viđen kako se „šepuri“ okolo, hoseći samo šarc na sebi.

Tu dolazimo i do pitanja garderobe, koja je takođe jedna od stvari koju je Bezos promenio na sebi. Njegova garderoba je poslednjih godina postala dosta modernija i opuštenije, kada nije na crvenom tepihu, pa se tako često može videti u šorcevima za kupanje, japankama, crnim majicama i slično.

Ni njegovo svemirsko odelo nije štetilo njegovom imidžu: pa tako osnivač Blu Oriždina redovno nosi svoju svemirsku odeću sa bejzbol kapom.

BONUS VIDEO: Čestitke i zagrljaji nakon sletanja Džefa Bezosa

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Komentari

Svi komentari (2)