Hanter Bajden Foto: MediaPunch Inc / Alamy / Alamy / Profimedia

Hanter Bajden (52), sin američkog predsednika Džozefa Bajdena, navodno je zapretio jednoj od svojih zaposlenih da joj neće isplatiti platu ako ne budu imali video seks. Šokantne prepiske između predsednikovog sina i njegove mlade pomoćnice, koja je tada imala 29 godina, pokazuju kako Hanter traži video seks i šalje joj gotovinu preko Apple Pai-a nakon što je navodno rekla da se bori da skupi novac za kiriju. Žena, čiji je identiti Daily mail odlučio da zaštiti, radila je kao asistent u Hanterovoj advokatskoj kancelariji, 2018. i 2019. Ona je četvrta zaposlena sa kojom je imao seksualne odnose, piše Daily mail.

Poruke i mejlovi  između njega i njegove sada 33-godišnje pomoćnice prvi put se pojavljuju na Hanterovom laptopu u junu 2018, kada ju je odvezao iz Los Anđelesa u Vašington.

Ona je u januaru 2019. poslala imejl Hanterovoj sekretarici pitajući zašto nije primila svoju decembarsku platu od 837,06 dolara i zašto zdravstveno osiguranje nije aktivno.

Dva meseca kasnije Hanter joj je poslao 500 dolara preko Apple Pai-a i požalio se da ‘nema novca’ zbog ‘školarine, alimentacije i drugih sr**a’.

Rekao joj je: „Iznutra si mi lepa kao što si očigledno spolja. Mnogo mi nedostaješ i osećam se užasno što sam se tako loše ophodio prema tebi.’

Pozvao ju je u Nju Hempšir, ali mu je ona rekla: ‘Ne mogu da priuštim avionsku kartu i jedva da mogu da platim kiriju ovog meseca’. piše Daily mail uz fotografije prepisike.

Hanter Bajden Foto: Nicholas Kamm / AFP / Profimedia

Nekoliko dana kasnije poslao joj je poruku rekavši da će joj platiti, ali da mora da razgovara sa njim putem video-sadržaja. Dopisivanje se nastavilo, a on joj je napisao da će joj „nadoknaditi zaostalu platu, ali da mora da mu se oduži“.

Između poruka Hanter joj je poslao ukupno 2.750 dolara.

On je zamolio svoju pomoćnicu da „podesi telefon da može da je gleda kako se tuširaš“ i  tražio joj je da mu „pokaži kako se igra sama sa sobom“.

U junu 2018. Hanter ju je fotografisao kako drži njegov polni organ i kako leži gola na njegovom krevetu, a fotografije je sačuvao na svom laptopu, koji je kasnije unuištio.

Žena je navedena u Izveštajima o sumnjivim aktivnostima (SAR) koje je banka JP Morgan Chase podnela Trezoru, u kojima su označene transakcije Hantera i njegove kompanije.

U poverljivim izveštajima, koje je pribavila neprofitna organizacija, navode se bankovne uplate Hantera ili njegove kompanije ovoj ženi u 2018. u ukupnom iznosu od 44.500,08 dolara.

Inače, kako navodi Daily mail, dokumenti u Hanterovom laptopu pokazuju da je na platnom spisaku njegove kompanije bila i njegovu ljubavnica i bratova udovica Hali Bajden, kao i njena sestra, sa kojom je takođe imao aferu.

***

BONUS VIDEO: HIMARS – testiranje raketnih sistema koje Amerika šalje Ukrajini

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar