Hanter Bajden Foto:Tanjug/AP Photo/Andrew Harnik

Ketlin Bul, bivša supruga Hantera Bajdena, sina američkog predsednika Džoa Bajdena, otkrila je u kom trenutku je posumnjala da je muž vara sa svojom svastikom Hejli. Sve detalje raspada njihovog 24 godine dugog braka opisala je u svojim memoarima.

Bul je sa predsednikovim sinom bila od 1993. do 2017. godine, u svojoj knjizi „Ako raskinemo: Memoari o braku, zavisnosti i lečenju“ iznosi dosad nepoznate detalje o suprugovim aferama.

Opisuje kako je 4. jula 2014. godine shvatila da joj se ‘život zauvek promenio’. Ketlinin brat Majkl je na Hanterovom ajpedu gledao fotografije njenog putovanja iz luksuznog hotela For Sizons u Parizu, kada je iznenada naišao na fotografiju žene u sličnoj sobi koja nosi hotelski bade mantil.

„Šokirala sam se. Šta sam upravo videla? Uzela sam taj ajpad i otišla u spavaću sobu u zadnjem delu kuće. Na fotografiji je žena koja stoji na kamenom balkonu hotelske sobe koja izgleda kao naša u Parizu, a obučena je u beli ogrtač For Sizons. Bila je mlada i lepa, maskara joj je bila razmatrana. Fotografija je bila malo mutna, ali je imala lepo lice, crvene usne i tamnu kosu“, rekla je Ketlin.

Dodaje da do tada nikada nije dovodila u pitanje njegovu vernost.

U memoarima se navodi da je za kontroverzne fotografije rekla ženi Hanterovog brata Beaua, Hejli.

„Hejli i ja smo pronašle zajednički jezik kao Bajdenove snaje. Rekla mi je da ako ga ostavim, on će naći nekog drugog, a ja ću morati da živim sa tim“, otkrila je Bul.

Kada se njegova supruga suočila sa činjenicom da zna za njegovu neveru, Hanter je tvrdio da se to dogodilo „samo pet puta” i to „samo sa prostitutkama u inostranstvu kada je pio”.

„Znam šta si radio u Parizu. Znam da si bio sa drugom ženom. Videla sam fotografije na tvom ajpedu. On je odgovorio da me voli i da nije imao seks sa njom jer je bio pijan“, navodi se u knjizi.

Kada je njegova bivša supruga zahtevala da joj kaže sva imena sa kojima je spavao, Hanter je konačno priznao svoju prethodnu aferu.

„To se desilo pet puta. Sve su bile prostitutke i sve su bile iz inostranstva. Prvi put se to desilo u Španiji. Poslovna prijateljica mi je poslala maserku u sobu i ispostavilo se da je prostitutka. Nisam bio trezan, desilo se“, rekao je Hunter.

Tada ga nije ostavila jer je ubedila sebe da je u pitanju fizičko neverstvo bez emocija.

Varao me je samo kad je pio. Ali me mučilo još jedno pitanje od kojeg me je celo telo bolelo. Da li me još uvek voli? Bila je to oštra neizvesnost koja me je mučila duboko u mojoj duši. Pitanje koje nikad nisam mogla da postavim“, piše Ketlin, koja je podnela zahtev za razvod u decembru 2016. godine.

Otkrila je da su bili razdvojeni od oktobra 2015. godine, oko pet meseci nakon što je njegov brat Beau umro od raka mozga. Ali negde između njihovog razvoda i podnošenja zahteva za razvod, Hanter je započeo aferu sa udovicom svog brata Hali. Ketlin dalje piše da je za ovu vezu saznala tek u novembru 2016. godine, kada joj je vest saopštila njena ćerka Finegan.

Međutim, ona u knjizi navodi da je već sumnjala u njihovu aferu. Ona i Hali su bile bliske prijateljice i bile su sa njenom snajom dok je prolazila kroz Beauovu bolest.

„Bez obzira šta je nosila od stvari, Hali je uvek izgledala sjajno“, navodi ona u knjizi, opisujući je u jednom poglavlju kao „iritantno lepu“.

Pročitajte još:

Ali nakon Beauove sahrane, Hanter je počeo da provodi većinu svog vremena u kući svastike.

Konačno je dobila dokaz o njihovoj aferi koju su joj otkrila deca, koja su na njegovom ajfonu pronašla poruke koje su razmenjivali, uzela je svoj mobilni telefon i otkrila niz drugih poruka koje su poslate raznim drugim ženama.

„Sedela sam u kuhinji sa Hanterovim telefonom u rukama i pronašla mnogo više od te jedne afere. Iako sam osećala da gubim razum, on je živeo čudnim novim životom koji uopšte nisam mogla da prepoznam. Poruke su bile pune psovki i eksplicitnih seksualnih konotacija. Ponekad su bile bezobrazne, a onda neobično nežne, tako je razgovarao sa desetinama žena, nikada ranije nisam čula ni za jednu od njih. Koliko dugo je spavao sa Hejli dok je sa mnom išao kod terapeuta i pričao o lečenju od alkoholizma i spasavanju našeg braka“, pita se bivša žena.

Priznala je i da je uživala da bude snaja Džoa Bajdena jer je takav život doneo mnogo koristi. Kao rezultat toga, još 1990-ih, uspela je da kupi svoj prvi dom u Delaveru za 310.000 dolara. Međutim, odluku o preseljenju opisuje kao trenutak kada je „izgubila kontrolu nad svojim životom“ jer se nadala da će se vratiti u Čikago kako bi bila bliže svojoj porodici.

BONUS VIDEO: Ko je Džo Bajden

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare