Hanter Bajden Foto: Gripas Yuri/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Snimak sa zloglasnog laptopa Hantera Bajdena, sina američkog predsednika Džoa Bajdena, prikazuje ga kako puši drogu i pije alkohol dok nag leži u kadi. Ovo se događalo tokom programa detoksikacije u spa centru koji je platio njegov otac.

Predsednikov sin (52) „okupan“ zelenim svetlom, snimao se kako leži nag na leđima u vodi, a potom se dodiruje se na šokantnom snimku, koji je izvučen iz njegovog laptopa.

Na videu je prikazano i kako navodno pali džoint, a onda pije iz konzerve. U jednom trenutku se približava kameri i gleda direktno u nju, dok muzika tiho svira u pozadini.

Poruke do kojih je došao Dejli Mejl potvrđuju da je snimak sa Hanterom nastao u Velnes centru u Masačusetsu, gde je Hanter zakazao sesiju terapija 30. januara 2019. godine. Njega je prijatelj podstakao da poseti tu banju, a Hanter mu se obratio za pomoć u borbi protiv droge.

Samo mesec dana ranije u decembru 2018. godine, Hanter je pisao ocu i žalio mu se da nema dovoljno novca za to lečenje pored svih računa koje plaća kao i alimentacije.

„Da li je moguće da mi daš još jedan kratkoročan kredit i ja ću ti ga vratiti najkasnije u roku od 10 dana“, pisao je Hanter. „Stvarno mi je neprijatno da te pitam i znam da je nepravedeno od mene da te stavljam u taj položaj“, naveo je.

Otac mu je odgovorio da nema problema, a potom je u drugoj poruci poručio da mu je poslao 75.000 dolara.

Neposredno pre Nove godine, Hanter je poslao poruku ocu ubeđujući ga da mu finansira tromesečni program od 20.000 dolara u ustanovi za detoksikaciju u Njujorku. Otac mu se javio 2. januara i poručio da će obavestiti kada transfer novca prođe.

Međutim, Hantervi video snimci na mobilnom telefonu će kasnije pokazati da je kasnije tog meseca otišao u velnes centar u Masačusetsu.

Video i odgovarajuće poruke su najnoviji kompromitujući materijali koji su preuzeti sa Hanterovog takozvanog „laptopa iz pakla“. U još nekoliko poruka koje su pronađene, vidi se da se Hanter hvali kako ceo tretman plaća njegov otac.

PROČITAJTE JOŠ:

Nema nagoveštaja da je osoblje velnes centra znalo u Hanterovu zloupotrebu droga ili da je bilo ko znao da otac petoro dece namerava da leži nag i sam tokom tretmana u rezervoaru sa senzornom deprivacijom. Video pogledajte OVDE.

Najnoviji video koji kompromituje Hantera, dolazi nekoliko nedelja nakon što je Dejli mejl otkrio da je uprkos njegovim poricanjima, Džo Bajden razgovarao sa sinom o njegovim sumnjivim poslovima u inostranstvu.

Govorna pošta otkrivena u Hanterovim dokumentima, potvrđuje da je Bajden pozvao Hantera 12. decembra 2018. godine, rekavši mu da treba da razgovaraju o izveštaju Njujork tajmsa koji povezuje Hantera sa kineskim naftnim gigantom CEFC.

BONUS VIDEO: Ko je Džo Bajden

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Pratite nas na Google News

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar