Foto:Vesna Lalić/Nova.rs/Shutterstock

Više puta predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je kako nema ništa od nekretnina, da živi samo od plate i da jedina poseduje stan od 30 kvadrata, a da sam plaća svoju flašicu vode. Nova.rs sve to pretočila je u jedan tekst, nakon čega smo pitali naše čitaoce kako bi pomogli predsedniku "siromahu". Komentari su kao i uvek duhoviti, prepuni "vickastih" dosetki i ideja koje ne mogu nikog da ostave ravnodušnim.

U tekstu „Skromni Aleksandar Vučić – najsiromašniji predsednik na svetu“, koji je privukao veliku pažnju javnosti, Nova.rs pobrojala je sve izjave predsednika Vučića gde on govori o svom materijalnom statusu.

„Nemam ništa, ne možete da mi nađete ništa“, „Sam plaćam svoju flašicu vode“ ili „Lažete da moj džemper košta 400 jer se oblačim u fundusu“, samo su neke od izjava predsednika Vučića koji nas je godinama ubeđivao da on nema ništa na računu – osim plate i onog jednog stana od 30 kvadrata.

Šta predlažu čitaoci Nova.rs?

Sve drugo su laži i „napadi“ na državu preko njega. A, šta misle čitaoci našeg portala pitali smo u onlajn anketi. Prenosimo vam samo neke od najzanimljivijih komentara.

„SMS za siromašnog predsednika“, „Vidi se po garderobi da je štedljiv“, „Možda se nađe nešto u kontejnerima, tamo siromašni i gladni traže hranu“, „Aj da mu skupimo“, „Poparu jede jadan, a nekada samo suve kore hleba umače svaki dan“ , neki su od komentara čitaoca našag portala.

Bilo je i onih koji su predlagali konkretne korake kako bi se pomoglo predsedniku.

„Ajde ljudi mi smo uvek bili humani. SMS porukama da pomognemo našeg predsednika“, „Da mu malo svi odnesemo jedan tanjir pecenja“, „E stvarno smo pokvareni ,gde to ide .Hajde coveku da pomognemo haha“.

Traženo je i da se prikupe dobrovoljni prilozi, ali i da se otvori jedan žiro račun kako bi se prikupilo.

„Dobrovoljan prilog za našeg predsednika“, „Ja predlažem da otvorimo jedan žiro račun, sakupilo pare, i pomognemo čoveku… „Moras da jedes makar na silu“

Jedan naš čitalaca nedavno je imao svinjokolj, pa je predložio da se predsedniku dostave beli bubrezi.

„Pre dva dana sam zaklao dve svinje,pa kako ovom jadnom čoveku da dostavim bele bubrege? Da se omrsi za Božić“, napisao je on.

Bonus video: Novo pomračenje Vučića: Nazvao Novu i N1 „lokatorima“, retorika podseća na devedesete i napade na Ćuruviju

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare