Milica Đurđević Stamenkovski Foto: F.S./ATAImages

Predsedništvo i Glavni odbor Zavetnika danas su potvrdili odluke gradskih i opštinskih odbora te stranke o ućešću u lokalnim vlastima i podržali predsednicu Milicu Đurđević Stamenkovski u rukovođenju strankom.

Kako se navodi u saopštenju, Đurđević Stamenkovski je na zajedničkoj sednici stranačkog Predsedništva i Glavnog odbora u Beogradu rekla da Zavetnici „neće dezertirati sa fronta nacionalnog jedinstva“ i da „ostaju dosledni u zalaganju za državotvorne principe i vrednosti na kojima se stranka temelji“.

Ona je navela da stranka započinje pripreme za izlazak na predstojeće lokalne izbore, ali i dodala da je u uslovima „teških izazova pred kojima se Srbija nalazi“ važno da Zavetnici „učestvuju u procesima odlučivanja“.

Predsednica Zavetnika je upozorila na „veliko prisustvo stranog faktora na političkoj sceni Srbije i angažman velikoalbanskog lobija u čitavom regionu“ što je, po njenim rečima, jedan od najvažnijih razloga da se nacionalne i državotvorne snage u Srbiji konsoliduju i da ne dozvole da postanu sredstvo u rukama briselske administracije i njenih ispostava.

BONUS VIDEO: Zavetnici na lokalu sa SNS, šta je sledeće? 

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare