Aleksandar Vučić Foto: Vesna Lalić/Nova.rs

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da Srbija zajedno sa Sjedinjenim Američkim Državama radi na povećanju nivoa američkih investicija u Srbiju, a kada je reč o kritikama njegovo sina, nekoliko puta rekao da je to „gola mržnja prema njemu“.

Tržište u mnogome zavisi od američkih investora jer „nikad nije bilo manje novca i nikad nije bio skuplji“, što se vidi po kamatnim stopama.

„Nama je saradnja sa Amerikom u svakom smislu važna, uskoro ćemo ući u nove energetske projekte, biće dosta upliva američkih kompanija, radićemo na snaženju tog odnosa“, rekao je Vučić.

Odgovarajući na pitanja novinara, Vučić je rekao da mu ranije nije bilo jasno šta je problem sa odlaskom njegovog sina Danila na proslavu Dana Republike Srpske, ali da mu je sada jasno da je posredi „čista mržnja“.

PROČITAJTE JOŠ

„Samo mržnja, gola mržnja prema meni bez ikakvog argumentacije“, rekao je predsednik Srbije i ponovio da je njegov sin išao na proslavu „jer tamo ide već godinama“, kao i da je „veoma ponosan na uverenja svog sina“.

Ponovio je i da će u ponedeljak u emisiji Ćirilica na televiziji Hepi pokazati koliko troši njegov kabinet, a koliko su trošili neki predsednici Srbije pre njega, apostrofirajući samo Borisa Tadića.

Vučić je komentarisao tvitove koji prikazuju njegovog sina u pelenama i rekao da je sve to posledica mržnje zbog uspeha u izgradnji puteva i pruga, kojih, kako je rekao „ranije nije ni bilo“.

BONUS VIDEO: Tito, Sloba ili Vučić: Ko je izgradio najviše puteva?

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare