Foto: Nova.rs/Instagram/avucic

Iako je predsednik Srbije Aleksandar Vučić pomezno najavio da će zajedno sa ministrom finansija Sinišom Malim i ministrom trgovine Tomislavom Momiroviće sutra, u slast pojesti sendvič s parizerom i majonezom, večeras je komentarisao tekst novina "Nova" iz sutrašnjeg izdanja, a koji je najavio taj njegov poduhvat pod naslovom "Predizborni rijaliti - naprednjački milioneri jedu parizer". Ove reči predsednika Srbije su baš zabolele...

Vučić se obratio na društvenoj mreži Instagram i odbacio tvrdnje da su, kako je rekao, „milioneri koji jedu parizer“.

„Dragi građani, čini mi se da smo vam pokazali koliko brinemo o vašim interesima, o vašim životima. Ne samo kroz povećanje plata i penzija, ne samo kroz svakodnevnu borbu za više puteva, pruga, škola, bolnica, svega onoga što je važno za budućnost vašu, vaših roditelja, vaše dece. Pre nekoliko dana pokrenuli smo inicijativu za smanjenjem cena određenih, važnih proizvoda. Među dvadesetak proizvoda bio je i parizer. U, međuvremenu, taj parizer postao je glavni neprijatelj stranaka bivšeg režima i njihovih medija“, rekao je predsednik na svom Instagram nalogu.

Tada su odlučili da će, kako je rekao, „pokazati kako jedu taj parizer“.

„A onda su oni rekli: ‘A ne, ne, nećemo da jedete parizer, pošto vi ne jedete parizer, jer to ne pripada vama, to pripada običnom narodu, a vi ste naprednjački milioneri koji bi da jedu parizer’“, rekao je Vučić citirajući naslovnu stranu sutrašnjih novina „Nova“ i pre njenog štampanja.

Vučić je još jednom ponovio da su oni „obični ljudi i da će nastaviti da brinu o običnom čoveku“.

Novine „Nova“ u sutrašnjem izdanju donose tekst pod nazivom „Predizborni rijaliti – Naprednjački milioneri jedu parizer“ u kome raskrinkava njegov predizborni cirkus i dobijanje glasova na konto osnovnih životnih namirnica.

„Čudo neviđeno, samo danas u vašem gradu “milioneri” jedu parizer. Predsednik države Aleksandar Vučić, ministar finansija Siniša Mali i ministar unutrašnje i spoljne trgovine Tomislav Momirović danas će na (za sad) nepoznatoj lokaciji, pred budnim okom kamera, u slast pojesti sendvič s parizerom i majonezom. Da dokažu građanima da njihova istančana nepca nisu naviknuta samo na kavijar, školjke i naravno pre dsedniku omiljene lignje, da parizeru ništa ne fali i da uspešno može da zameni meso, koje mnogi građani ove države imaju vrlo retko na svojoj trpezi. Na trenutak će ti građani zaboraviti na njihove male privatne imperije, stanove, automobile, bankarske račune i skupa odela. Na trenutak ćemo se praviti da žive kao i svi mi… Ili možda nećemo“.

Ceo tekst pod naslovom „Predizborni rijaliti – naprednjački milioneri jedu parizer“ koji je zaboleo predsednika Srbije, čitajte u sutrašnjem izdanju novina „Nova“.

***

BONUS VIDEO: Pravda za PARIZER! Koliko zaista koštaju prosečne namirnice iz predsednikove korpe?

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar