U novinama „Nova“, u sredu, pročitajte kako će predsednik države Aleksandar Vučić, ministar finansija Siniša Mali i ministar trgovine Tomislav Momirović na (zasad) nepoznatoj lokaciji, pred budnim okom kamera, u slast pojesti sendvič s parizerom i majonezom. Da dokažu građanima da njihova istančana nepca nisu naviknuta samo na kavijar, školjke i naravno predsedniku omiljene lignje, da parizeru ništa ne fali i da uspešno može da zameni meso, koje mnogi građani ove države imaju vrlo retko na svojoj trpezi...

„Država nesposobna da se trajno obračuna s bandama krijumčara“ naslov je teksta o tome da više od godinu dana meštani Subotice, ali i mesta u blizini, praktično žive u ratnoj zoni. Sukobi između švercera, ali i migranata su česti, a gotovo da nema dana kada se ne čuju pucnji.

Objavljujemo i priču o meču protiv poskupljenja u kojem Hrvatska „tuče“ Srbiju sa 1.300:20.

Naime, Vlada u Zagrebu traži pojeftinjenje ogromnog broja proizvoda, dok je predsednik Vučić najavio niže cene 20 artikala. Ekonomista Goran Radosavljević obe akcije ocenjuje kao čist predizborni populizam.

„Rio Tinto“ je objavio konkurs za ekonomistu supervizora u Srbiji, što znači da rudarski gigant neslavne prošlosti ne odustaje od iskopavanja litijuma u dolini Jadra.

U intervjuu za „Novu“ Zoran Kesić, autor emisije „24 minuta“, koji se vraća na male ekrane Nova TV od ove subote, postavlja pitanje: „Kako smo došli do toga da su nam Seka Sablić i Ceca Bojković ološ, a Karleuša nacionalno blago.“

Pronađite svoj primerak novina „Nova“

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar