Foto: Nova.rs

Televizija Pink emitovala je film "Situacija" Tome Lovrekovića u kome se veliča predsednik Srbije Aleksandar Vučić, dok su se na udaru kritika našli pripadnici opozicije Boris Tadić, Dragan Đilas, Vuk Jeremić, Boško Obradović, Aleksandar Jovanović Ćuta, ali i predsednica stranke "Zavetnici", Milica Đurđrvić Stamenkovski.

Kritike autora filma nisu zaobišle ni dugogodišnjeg koalicionog partnera predsednika, Ivicu Dačića.

Posebno je zanimljivo što se Miloš Jovanović, lider Demokratske stranke Srbije u pomenutom videu ne pominje u negativnom kontekstu.

Naime, voditeljka je na početku Dnevnika video u trajanju od deset minuta najavila kao „najbolji pokazatelj političke scene u Srbiji“.

PROČITAJTE JOŠ

Na samom početku, predsednik Srbije predstavljen je kao mesija koji je optuživan da pali vatru u regionu, što on i čini, ali je reč o vatri mira, navodi autor filma.

Predsednica Srpske stranke Zavetnici, Milica Đurđević Stamenkovski rekla je za Danas, reagujući na pomenuti film da je na trenutak pomislila da gleda jedan od snimaka iz Jutjub produkcije, poput onih „Deset bizarnih stvari koje niste znali o piramidama“.

„Žao mi je što vas moram uskratiti za neki sadržajniji komentar ovog filma iz „Pover Pointa“, jer sam prekinula gledanje već posle prvog kadra kada je Vučić upoređen sa Hristom. Iz profesionalnih razloga, žrtovala bih se da vama učinim, ali imam goste u kući, pa ne bih želela da im presedne ručak, rekla je Đurđević Stamenkovski.

BONUS VIDEO: Kako Dačić opstaje na vlasti

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar