Branislav Nedimović, Zlatibor Lončar i Bratislav Gašić Foto:Dragan Mujan/Nova.rs

Kao da su pošli na pijacu.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić pročitao je danas imena novih ministara nakon što je održano Predsedništvo i Glavni odbor Srpske napredne stranke (SNS).

Takvo dešavanje zahteva formalnu odeću, kakva dolikuje novoj vladi – ali je među članovima SNS bilo onih koji za to nisu baš marili.

Branislav Nedimović, Zlatibor Lončar i Bratislav Gašić došli su obučeni sasvim ležerno i neprimereno takvom skupu. Uprkos tome što je odeća najmanje bitna stavka u vezi sa novim članovima vlade, ipak prikazuje koliko političari imaju poštovanja prema građanima, ali i kakvi su im maniri.

Branislav Nedimović, Zlatibor Lončar i Foto:Dragan Mujan/Nova.rs

Nedimović, bivši ministar poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede, kao i Lončar, bivši ministar zdravlja, nisu dobili pozicije u novoj vladi.

Sudeći po njihovoj nemarnoj odeći, izgleda kao da su političari to i znali. Obojica su izgledali kao da su pošli na pijacu- obučeni u ležerne dukseve, farmerke i džempere.

Bratislav Gašić Foto:Dragan Mujan/Nova.rs

Bratislav Gašić se ipak vraća u novi sastav vlade, a biće novi ministar policije Srbije. To nikad ne biste rekli po njegovoj odeći.

Novi ministar je smatrao da je sasvim u redu da se pojavi u dukserici, koja je vidno odudarala od formalnih odela i kostima ostalih članova SNS.

Pročitajte još:

Odelo ne čini čoveka, kaže stara izreka, ali mi ipak mislimo da može mnogo toga da otkrije o njegovoj ličnosti i vaspitanju.

Šta li nas onda čeka sa ovako obučenim političarima?

***

BONUS VIDEO: Vučić saopštava sastav Vlade

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar