Vladimir Orlić i Marinika Tepić Foto:Screenshot/RTS

Poslanica "Ujedinjenih" i potpredsednica Stranke slobode i pravde Marinika Tepić rekla je u Skupštini Srbije da režim bezuspešno pokušava da poveže opoziciju sa klanom Veljka Belivuka, podsećajući da je vlast omogućila asfalitranje puta do kuće klanice u Ritopeku, gde je Belivuk dovodio svoje žrtve.

Sve vreme, tokom trajanja zasedanja, poslanici Srpske napredne stranke su tvrdili da je opozicija povezana sa klanom Veljka Belivuka. Zbog njihovog nastupa reagovala je Tepić, pozivajuć vlast da prestane sa upornim povezivanje opozicije sa zloglasnim klanom.

Pročitajte još...

„Znamo čije je čedo Belivukov klan, znamo ko ga je štitio, kako se razvijao i znamo kako je na kraju moralo da dođe do hapšenja. Nevoljno je došlo do tog hapšenja“, rekla je Tepić, dodajući da nema smisla pričati na ovakav način o opoziciji.

„Dajte da pričamo o argumentima. Ovo su činjenice koje su iz rečene. Funkcioner SNS je predsedniku opštine rekao da je neko iz vlasti omogućio da asfaltira put do klanice kuće u Ritopeku. Ne mi iz opozicije. Nemojte onda dozvolite da se ovakve stvari dalje šire“, rekla je Tepić obraćajući se Vladimiru Orliću, predsedniku parlamenta.

S druge strane, Orlić je rekao da je opozicija u Skupštini slavila Veljka Belivuka.

„Proglasili ste ga za simbol istine, časti i poštenja. Kad čujete da se neko sa tim ne slažete, morate da prihvatite da postoji takva vrsta reakcija. Ne misle svi kao vi – da je to divan čovek i da sve što izgovori da je zlata vredno“, rekao je Orlić.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare