Vladimir Orlić i Marinika Tepić Foto:Screenshot/RTS

Šefica poslaničke grupe “Ujedinjeni” u Skupštini Srbije Marinika Tepić zamerila je predsedniku parlamenta Vladimiru Orliću da nema strpljenja da izdrži kritiku od dva minuta poslanika opozicije, a da im ne upadne u reč.

Ona je podsetila Orlića da je dužan da da odgovor narodnim poslanicma koji reklamiraju kršenje Poslovnika.

„Nemate strpljenja i ne znam zbog čega ne možete da pustite ove ljde dva minuta da kažu šta imaju, kako misle da ste prekršili Poslovnik“, istakla je ona.

“Da li je moguće da ne možete dva minuta da izdržite kritiku, ne postoji poslanik opozicije kome niste ušli u termin, koga niste prekinuli. Pustite ljude dva minuta da kažu šta imaju. Onda ste vi dužni da date objašnjenje i da pitate poslanike da li žele ili ne žele o tome da se izjasne“, rekla je Tepić, optuživši Orlića da sam pravi skandal u skupšitini od ovih reklamiranja kršenja Poslovnika,.

“Tolika vlast, tolika moć, podrška, tolika ljubav građana prema vama a vi ne možete dva minuta kritike da izdržite. Pustite ljude da kažu šta misle, ne upadajte im u reč”, naglasila je Tepić.

Dodala je da ne zna da li je ijedan poslanik opozicije od jutros uspeo više od minut i po, a dva minuta mu daje Poslovnik, da završi svoju misao.

“Nemojte to raditi, nema nikakvog  smisla, ispoštujte ta dva minuta, čega se plašite”, upitala  je Tepić.

BONUS VIDEO: „Vi ste dijalog zamenili pesnicama i štanglama“ – pršti u Skupštini zbog optužbi da je SNS na vezi sa mafijom

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar