Aleksandar Vučić i Nada Macura Foto:Tanjug/AP Photo/Darko Vojinovic/Nemanja Jovanović/Nova.rs

Poslanica Srpske napredne stranke (SNS) Nada Macura, nekadašnji portparol beogradske Hitne pomoći, izjavila je da njen "uzor" predsednik države Aleksandar Vučić, napominjući da "on stavlja posao i dobrobit naroda ispred svog zdravlja, a to se na njemu nikada ne vidi", kao i da će ga "istorija pamtiti kao jednu vrhunsku ličnost ovog doba".

„Vučić jednostavno zrači nekom posebnom energijom i najveći je radnik. U orkestru je dirigent glavni, tako i svi mi gledamo njega. Insistira da svi mi budemo među narodom, da pitamo ljude za njihove probleme i pričamo sa njima, što ja i radim, jer želim da ljudi žive odlično“, rekla je Macura u intervjuu za današnju Politiku.

Na pitanje da li je zadovoljna radom u Skupštini Srbije, gde je oko godinu dana, ona je rekla da „misli da se lepo snašla“.

„Čim sam kročila u Skupštinu osetila sam se ponosnom, jer smatram da je reč o jednoj vrsti uzvišenog rada. Žao mi je što moj otac nije živ da me vidi sada, jer mislim da bi bio veoma ponosan na mene. Ipak sam na neki način uspela u životu“, navela je Macura.

„Opoziciju ne mogu poštovati, jer ona nije pokazala svoje pravo lice“, rekla je Macura, na konstataciju da je bilo negativnih komentara na njen račun kada se tokom rasprave o smeni ministra Radeta Baste javila za reči i hvalila Vučića ne pomenuvši najvažniju tačku dnevnog reda.

Kako je dodala, „njihova kritika me nimalo ne dodiruje, kao ni ono što oni pričaju“.

„Ovo nije prava opozicija. Možemo da imamo različita mišljenja, ali moramo svi ići u istom smeru. Oni dok se ne upristoje i dok ne budu prava opozicija ništa u parlamentu neće značiti osim jednog rijalitija i cirkusa koji pokušavaju da naprave“, rekla je Macura.

BONUS VIDEO: Vučić ponovo nudi izbore 

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare