Vladimir Kovačević POKRET "DA SE STRUKA PITA"
Vladimir Kovačević Foto: BETAPHOTO/MILOS MISKOV

Kao što je bilo moguće da vanparlamentarni Pokret „Evropa sad“ postane jedna od najvećih parlamentarnih stranka u Crnoj Gori za svega deset meseci, tvrdim da je tako nešto moguće i u Srbiji, izjavio je Vladimir Kovačević, predsednik Nove – Da se struka pita (Nova D2SP).

„Postignutim rezultatom ‘Evrope sad’ na crnogorskim izborima potvrđuje se da su ekonomija i standard življenja budućnost i centar interesovanja građana. Fokus delovanja naše političke partije Nova D2SP su reforme društva, do kojih se stiže samo dobro organizovanom ekonomijom“, rekao je Kovačević.

Kovačević ističe da je politika koja će biti predvođena sasvim novim licima, bez sujete i međusobnog nadgornjavanja, po ugledu na Crnu Goru, budućnost i u Srbiji.

„Inkluzija svih novih političkih subjekata ka jedinstvenom cilju, ka promenama, biće cilj delovanja stranke Nova D2SP pred najavljene vanredne izbore“, naveo je Kovačević.

Naglašava da su ohrabreni rezultatom „Evrope sad“ i da se nadaju sentimentu srpskog društva baš onakvom kakav je bio među građanima Crne Gore tokom jučerašnjeg izbornog dana.

„Čestitamo građanima Crne Gore na pokazanoj hrabrosti za preokret, fer izborima i demokratskoj atmosferi tokom izbornog dana kakvu jednog dana priželjkujemo i u našoj Srbiji“, zaključio je Kovačević.

BONUS VIDEO: Crna Gora je glasala: Ko će u novu Vladu?

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar