Foto: TANJUG/ MRE/ ZORAN PETROVIC/bs, E-Stock/Dusan Milenkovic

Član Predsedništva Srpske napredne stranke (SNS) Vladimir Đukanović izjavio je danas da je "jezivo i nemoralno" što je članica Predsedništva te stranke ministarka Zorana Mihajlović govorila za medije koji, kako je rekao, najgore, lažima kriminalizuju porodicu Aleksandra Vučića i "tako tome daje legitimitet".

„To je najgore licemerje. Šta hoćeš, da njima budeš popularan, da se njima uvlačiš u zadnjicu, na taj način da pritiskaš predsednika države. To je nečuveno“, rekao je Đukanović za TV Hepi, misleći na intervju Mihajlović na Novoj.

On je rekao da je bio za to da funkcioneri SNS odlaze na TV N1 i Novu, „čak sam i ja dva puta bio, iako sa njima nije moguće razgovarati“, ali je to bilo prihvatljivo samo „do momenta dok nisu počeli da bestidno kriminalizuju porodicu Vučića i sve nas, da izmišljaju i lažu“.

„Ne postoj niko iz tog drugosrbijanskog miljea ko nije stao u njenu odbranu, vidi se do koga im je stalo“, rekao je Đukanović, navodeći da se uvek javi Informativnoj službi stranke kad dobije poziv da negde gostuje, pa je to trebalo da radi i Mihajlović.

Prema njegovim rečima, „paradoksalno, ali najveća opozicija Vučiću je iz sadašnje vlasti“, jer je „veliki broj onih iz vlasti koji sarađuju sa opozicionim medijima u sprovođenju ovakvih kampanja“.

Takvi, naglasio je, pokušavaju da pritiskom utiču na Vučića kako bi došli do pozicija igrajući na kartu podrške stranih ambasada.

„Apelujem na Aleksandra Vučića, ako sluša ovo, ne može niko da radi u vladi ko radi za Ruse, Kineze, Francuze, Nemce, Amerikance, ovog – onog. U Vladi moraju da budu srpski kadrovi, koji će da poginu ako treba za ovu zemlju, ali da je sačuvaju u ovim teškim vremenima“, rekao je Đukanović.

BONUS VIDEO Zorana MIhajlović u novom sukobu sa stranačkim kolegama

***
Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar