Nebojsa Krstic
Nebojša Krstić Foto:FoNet/Aleksandar Mijailović

Marketinški stručnjak blizak svakoj vlasti Nebojša Krstić nastavio je da vređa i preti građanima na društvenim mrežama. Iako godinama ne bira reči kako bi diskreditovao sagovornike i neistomišljenike, Krstić je ovoga puta dodatno probio dno na kojem se odavno nalazi.

U nizu tvitova u kojima targetira, vređa i napada sve one koji drugačije misle, Krstić je ostavio još jedan skandalozan i sramotan komentar. Ovoga puta prešao je svaku granicu, budući da je napisao da učesnici protesta „Srbija protiv nasilja“ treba da budu zahvalni K. K. (14), zbog zločina koji je počinio u školi „Vladislav Ribnikar“ 3. maja.

„Da nije bilo Koste K, ne bi bilo protesta ‘boraca protiv nasilja’. Tako da oni imaju razloga da mu budu zahvalni“, sramotno je napisao Nebojša Krstić.

Reaagovao je i zamenik predsednika Izvršnog odbora Demokratske stranke (DS) Darko Simić, koji je napisao začuđeno „treba da budemo zahvalni što su pobijena deca!“.

Krstić se osvrnuo i na izjavu lidera Demokratske stranke Zorana Lutovca, koji je rekao da ne smemo da dozvolimo da inspektore Milenkovića i Mitića proguta mrak. Nakon te izjave koja je podeljena na Tviteru, Krstić je odgovorio na taj tvit.

„Nemoj da inspektore proguta mrak kao što je progutao Demokratsku stranku“, naveo je Krstić.

Krstić je nedeljama izazivao brojne negativne komentare šire javnosti u zemlji jer je na sve moguće načine vređao sve građane ove zemlje.

Nekoliko dana nakon što je na Tviteru napisao (i vrlo brzo obrisao) jedan od najsramnijih komentara, gde je nakon uključenja u „Utisku nedelje“ deke ubijenog deteta u „Ribnikaru“ objavio da je deda „zaveden lažima N1“, Krstić je nastavio da probija dno.

PROČITAJTE JOŠ:

Krstić je na sve načine pokušavao da odbrani Ranku Radulović, psihijatricu i psihoterapeutkinju koja je na skandalozan način pokušala da „leči“ decu koja su preživela tragediju u „Ribnikaru“.

Za takozvane „tamne seanse“ doktorke Radulović saznali smo u emisiji Utisak nedelje, od Slobodana Negića, oca male Sofije, devojčice koja je ubijena u svojoj školi 3. maja ove godine. Otac ubijene devojčiće poručio je da je ona na neprimeren način „lečila“ decu tako što ih je terala da grupno slušalu narodnu muziku i tako se navodno povežu sa dušama ubijene dece.

Bonus video: Nebojša Krstić se iznervirao na Pinku i napustio studio: Tenzije u „ružičastom raju“ tokom komentarisanja protesta

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar