Predsednik Stranke slobode i pravde, Dragan Đilas odgovorio je na sraman komentar "analitičara" Nebojše Krstića, koji ga je prozvao komentarišući snimak porodičnog nasilja čiji je glavni akter nasilnik iz SNS Mladen Bošković.

Naime, dežurni megafon vlasti Nebojša Krstić ne bira povod u kom će se oglasiti i stati na stranu režima, čak i u situaciji kada se radi o deci i nasilju. Umesto da, kako prilika nalaže – makar ne kaže ništa, (ako već ne može da osudi nasilje pripadnika stranke koju podržava), on amnestira od odgovornosti funkcionera SNS, a koji je naočigled svog maloletnog deteta i bivše žene, tukao svog bivšeg tasta zajedno sa svojim ocem.

I dok je javnost u Srbiji uzemirena i šokirana ovim prizorima, gle čuda, javio se Nebojša Krstić.

Ne kako bi pružio podršku ženi, ne kako bi osudio nasilje i ogradio se od svog „političkog saborca“, javio se kako bi prozvao opoziciju, ovoga puta predsednika Stranke slobode i pravde, Dragana Đilasa.

Foto: Twitter

Predsednik Stranke slobode i pravde navodi da Krstić „pripada plejadi likova zbog kojih je svako ko nije hteo da glasa za DS, bio u pravu“.

„Nebojša Krstić, Jelena Trivan, Branko Radujko, Goran Vesić i mnogi drugi danas su deo SNS režima i time su jasno pokazali kakve je greška pravila Demokratska stranka. Što se Krstićevih aluzija tiče one se odnose na laži koje je i moja bivša supruga demantovala, ali koje ponavljaju naprednjačke perjanice Vučević, Bakarec, Nevena Đurić i ostali“, rekao je Đilas.

Ističe i da sam Krstić ne zaslužuje poseban komentar.

„Sam Krstić ne zaslužuje poseban komentar. Dok je bio u kabinetu predsednika Tadića slovio je za glupog i lenjog. S obzirom na drugu osobinu, prva nije mogla da nanese veću štetu. A tada ni Tviter nije bio toliko prisutan kao danas. Koliko se sećam, njegova uloga se svodila na to da kada Boris negde putuje kolima sedi sa njim i ćuti, ne smara ga pitanjima i predlozima, kao što su radili ostali“, rekao je predsednik Stranke slobode i pravde.

Đilas je podsetio i da je na sastancima, Krstić govorio veoma retko.

„A i kada bi progovorio to niko realno nije slušao. Sećam se kad je na početku kampanje 2003.godine predložio da Tadić u spotu kaže da ima astmu i ponekad koristi pumpicu. Tom sastanku je prisustvovao i Saša Tijanić, koji je ne uspevajući da pronikne u genijalnost te ideje pitao zašto bi to radio“, ističe Đilas.

Đilas dodaje da je Krstićeva ideja bila da na taj način građani uvide da je Tadić – običan čovek.

PROČITAJTE JOŠ

„Krstić je odgovorio da bi tako građani videli da je Boris običan čovek, da građani osećaju empatiju prema nekome ko je bolestan i da će tako više njih glasati za njega. „Onda je najbolje da objavimo da je umro. Tada će imati jos veću empatiju“, odgovorio mu je Tijanić. Posle toga se Krstić više nije javljao…“, zaključuje Đilas.

Podsetimo, portal Nova.rs već je objavio stravičan snimak na kom se vidi Mladen Bošković član Srpske napredne stranke , pomoćnik predsednika opštine Negotin i poslanik u prošlom skupštinskom sazivu, koji zajedno sa svojim ocem tuče, svog tasta pred očima svoje bivše žene i njihovog maloletnog deteta.

Na snimku se vidi da Mladen i njegov otac udaraju Anđelinog oca na zemlji, a potom i kako nesrećni čovek dobija dva udarca nogom u glavu.

Kako bismo proverili verodostojnost snimka kontaktirali smo Anđelu Nikolić.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare