Foto: Printscreen N1

Predstavnici koalicije "Srbija protiv naslja" rekli su na konferenciji za medije da vlast nema većinu i da su izgubili izbore.

Sve informacije o događajima sa sednice Skupštine grada Beograda pratite uživo na blogu Nova.rs.

Kandidat za gradonačelnika Vladimir Obradović naglasio je da Aleksandar Šapić ne zna dostojanstveno da izgubi.

PROČITAJTE JOŠ...

„SNS i SPS su izgubili, treda izađu i pošteno kažu da nemaju većinu. Da li će se tokom vikenda javiti šest ili sedam cifara, to je druga stvar, ali jasno je da u institucije sistema ne smeju da uđu i da se odluke donose na nekom drugom mestu. Šapić drži konferenciju u drugoj zgradi. Ako imaju većinu, imali su dovoljno vremena da je pokažu, izgubili su izbore i ljudi idite odavde, jer vas niko neće“, rekao je Obradović.

Odbornik Dobrica Veselinović rekao je da građane čekaju novi izbori u Beogradu.

„Čeka nas uvažavanje preporuke međunarodnih organizacija i dogovor kada će izbori biti održani, odnosno da li će biti spojeni sa lokalnim izborima. Mi ćemo i u nedelju doći na sednicu, poštujemo institucije, građane, nema nikakvih govora o nasilju, iako je Šapić pokušao da to prikaže kao opravdanje. Zahtevi za promenu izbornih uslova vrlo su jasni. Oko datuma izbora ćemo se dogovoriti kada se uđe u proces ispravljanja neregularnosti koje stoje u preporukama“, naveo je Veselinović.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar