Žandarmi pretražuju Bovansko jezero, tragaju za nestalom porodicom iz Aleksinca

Hronika 30. sep. 202112:39 > 14:03
Podeli:
Foto: Miljana Isailović

Pripadnici niškog odreda Žandarmerije uključili su se u potragu za nestalom tročlanom porodicom Đokić iz Aleksinca, za kojom se traga danima.

Kako saznajemo, Žandarmerija pretražuje Bovansko jezero.

Kako je saopštio MUP, porodica Đokić je poslednji put viđena 26. septembra u selu Žitkovac, opština Aleksinac, odakle su se svojim „folksvagenom pasat“ crne boje aleksinačkih registarskih oznaka AL 028-AI uputili ka Aleksincu.

U prilog tome, objavljena je fotografija nestale ćerke Lidije, te ukoliko je vidite, odmah javite policiji.

Ukoliko građani imaju bilo kakvu informaciju o ovoj porodici, treba da se obrate najbližoj policijskoj stanici ili na telefon 192 i 018/522-982.

Foto: Miljana Isailović

Podsetimo, otac, majka i ćerka su nestali oko ponoći u nedelju uveče kada su se vraćali iz Moravca. Tamo su bili na večeri kod Goranove majke.

Novica Aritonović, brat nestale žene, objasnio je da se porodici trag izgubio između Moravca i Aleksinca.

„Snimila ih je kamera na perionici nadomak Aleksinca, njihov „pasat“ prošao je tu u nedelju u 12.10. Ne znamo da li je uopšte stigao do stana, svetlo je gorelo, ali ono se pali automatski kad padne noć. Video sam da su poslednji put bili na viberu 26. i od tada im se gubi svaki trag. Do pre tri dana bili su u Vrnjačkoj Banji, imali su običaj da otputuju tako, ali su se uvek javljali. Ne znam šta da mislim, ovo se nikada ranije nije desilo, policija je uključena, videćemo šta će biti“, kazao je Aritonović.

Komšije ove porodice takođe kažu da je čudo da im danima porodična menjačnica ne radi, što nikada ranije nije bio slučaj.

Bonus video

Komentari

Vaš komentar