Policija, uviđaj, uvidjaj
Foto: Vesna Lalić/Nova.rs

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Nišu i Aleksincu intenzivno tragaju za tročlanom porodicom iz Aleksinca, Goranom Đokićem (1964), njegovom suprugom Gordanom (1965) i ćerkom Lidijom (1996) čiji je nestanak prijavljen juče, saopštila je PU Niš.

Kako se navodi u saopštenju, porodica Đokić je poslednji put viđena 26. septembra u selu Žitkovac, opština
Aleksinac, odakle su se svojim „folksvagenom pasat“ crne boje aleksinačkih registarskih oznaka AL 028-AI uputili ka Aleksincu.

Policija moli građane da se, ukoliko imaju bilo kakvu informaciju o ovoj porodici obrate najbližoj policijskoj stanici ili na telefon 192 i 018/522-982.

Podsetimo, Novica Aritonović, brat nestale žene, objasnio je da se porodici trag izgubio između Moravca i Aleksinca.

„Snimila ih je kamera na perionici nadomak Aleksinca, njihov „pasat“ prošao je tu u nedelju u 12.10. Ne znamo da li je uopšte stigao do stana, svetlo je gorelo, ali ono se pali automatski kad padne noć. Video sam da su poslednji put bili na viberu 26. i od tada im se gubi svaki trag. Do pre tri dana bili su u Vrnjačkoj Banji, imali su običaj da otputuju tako, ali su se uvek javljali. Ne znam šta da mislim, ovo se nikada ranije nije desilo, policija je uključena, videćemo šta će biti“, kazao je Aritonović.

BONUS VIDEO: Hapšenja u Novom Sadu

 

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar