hapšenje pretnje
Ilustracija Foto:BETAPHOTO/DRAGAN GOJIC

Već je imao problema, tukli su ga i držali na nišanu, a dobijao je i vrlo ozbiljne i zlokobne pretnje

Vest da je nestala tročlana podorica u Aleksincu podigla je celu Srbiju na noge. Reč je o Goranu Đ. (57), Gordani Đ. i ćerki Lidiji (25). Oni su, prema rečima rođaka, u nedelju uveče krenuli iz Moravca u Aleksinac, ali su nestali. Kako kaže supruga od brata nestale, Goran je imao problema sa mnogima, jer „dobro stoji“.

 „Znate kako, on ima menjačnicu, dobro im ide i godinama je već na meti napada. Desilo se da ga ispred kuće sačeka muškarac i da mu preti da će svašta da mu uradi da bi on dao neke pare. Najgore je bilo pre neku godinu kada je u menjačnicu ušao muškarac koji je uperio pištolj u njega i tukao ga. To je bilo jezivo“, kaže ona.

Pročitajte još

Ističe da svi sumnjaju da im se dogodilo nešto loše, ali da se nadaju da su samo otputovali negde.

Umeli su da otputuju, ali su se uvek javljali. Ali, uvek. Ovo je prvi put da se ovako nešto dešava. Plašimo se da ih nije neko dočekao ispred kuće i naterao da krenu negde. Ili im ušao u kola… Ne znam… Kola nema, nema tragova da su bili u stanu – tvrdi naša sagovornica.

Ona kaže da su nestali na relaciji koja je dugačka svega tri kilometra.

Od majke iz Moravca su krenuli oko ponoći. U 12.10 su bili u perionici i od tada se ne zna ništa o njima. Niti su dostupni, niti builo šta… Kao da ih je mrak pojeo. Moj suprug je sada tamo, sada ćeu ći sa policijom unutra, u stan, pa ćemo videti – kaže ona i dodaje da nisu poslednja tri bili u Vrnjačkoj Banji, nego do prošle subote i da sumnja da su ponovo otišli na put.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

 

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare