Foto: Nova.rs, Printscreen Instagram/ Facebook

Šok, tuga i neverica - tako se u najkraćem može opisati jutro nakon zločina u Grockoj, kada je Đorđe P. hicem iz pištolja presudio svojoj supruzi Neveni P, a potom izvršio samoubistvo u iznajmljenom stanu u ovoj beogradskoj opštini.

Smrtonosni hitac Đorđe P. je ispalio u petak kasno popodne, navodno kada je Nevena došla u stan u kom je doskora živela. Kako su nam komšije ispričale, njih dvoje su se rastali pre oko dve nedelje, a na dan ubistva Nevena je ponovo došla u stan.

„Đorđe i Nevena su se venčali početkom prošle godine i nikada, makar koliko smo mi znali, nije bilo nekih većih svađa. I on i ona su iz Grocke, obe njihove porodice su divne“, započinje priču komšinica koja radi u obližnjem frizerskom salonu.

Kako nam je objasnila, da se nešto strašno dešava čula je od drugih komšija.

PROČITAJTE JOŠ

„U prvi mah nisam mogla da verujem, poznajem Đorđa, moj sin se družio sa njim. On je od one dece za koju se kaže da usta ima, jezik nema. Tih, miran, voleo je tu policiju, pre je radio u vojsci. I otac mu je policajac, divan i pošten čovek, i on i supruga maksimalno su posvećeni svojoj deci. Baš zato nam je čudno da je uopšte mogao tako nešto da učini“, kaže nam sagovornica.

Vrata stana u kom se sinoć dogodio zločin i danas su zapečaćena. Komšije pričaju da su ranije živeli u centru Grocke, ali da su se pre nekoliko meseci preselili u ovaj stan. O zločinu je ostala da svedoči i potrgana policijska traka.

„Pre dva dana sam ga video ispred zgrade, čestitao mi je rođenje deteta. Nikada ne bih ni mogao da pomislim da će se ovo dogoditi, izgledao je najnormalnije. Znali smo da su se rastali, ali na ovo nikada nismo pomišljali“, kaže nam mladić kog smo sreli na licu mesta.

Objašnjava da su se Đorđe i Nevena bili u vezi od 2019. godine.

„Pošto poznajem njegovog brata više puta sam imao prilike da ih sretnem ili da sedimo za istim stolom u kafiću i uvek su delovali kao skladan par. Nikada nisam prisustvovao nekoj svađi, niti bilo čemu sličnom“, kaže on dodajući da je velika tragedija za obe porodice.

Đorđe P. je bio zaposlen u Ministarstvu unutrašnjih poslova, a ranije ie radio u Vojsci Srbije.

„Jutros sam mu srela oca, u crnini čovek, muka mu se vidi na licu. Užasno, dve porodice su zavijene u crno“, kaže nam komšinica.

Komšinica ovog para kaže i da je Nevenin otac, koji inače radi kao frizer u Grockoj, predosetio tragediju.

„On je u tom trenutku bio na poslu, radio je i kako sam čula, pozlilo mu je. Otišao je kući i pozvao je Nevenu, ali mu se niko nije javio, pa se uputio ka njihovom stanu i zatekao jeziv prizor“, kaže ona.

BONUS VIDEO Policija u Zemun polju: Pokušala da zaustavi BMW, vozač uzvratio hicima iz pištolja

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar