Foto: Filip Krainčanić/Nova.rs

Viši sud u Novom Sadu potvrdio je optužnicu koju je tužilaštvo podiglo protiv Đorđa J. (23) iz Tovariševa koji se sumnjiči za silovanje Mare K. (69), iz tog mesta, saznaje Nova.rs.

Kako je portal Nova.rs ranije pisao, slovatelj je uhapšen polovinom aprila i od tada se nalazi u pritvoru.

On je ženu, inače vanbračnu partnerku njegovog oca, napao 15. aprila u njenoj kući, prethodno joj zatraživši upaljač.

Foto: Filip Krainčanić/Nova.rs

Kako je nesrećna žena svojevremno ispričala za naš portal, tog jutra, oko 7 časova, je ustala i krenula do poljskog toaleta kada je naišla na sina njenog partnera.

„Kada sam izašla, videla sam Đorđa kako ide ka mojoj kući i pita me da li mogu da mu pozajmim upaljač. Ništa tu nije bilo čudno jer sam mu i ranije davala i cigarete i upaljač. Vratila sam se u kuću, a za mnom je ušao on. Skočio je na mene i onda me je zlostavljao. Vikala sam kako bih dozvala njegovog oca, ali ništa ga nije zaustavilo. Udario me je nekoliko puta. Kada je završio šta je naumio, izletela sam iz kuće i otrčala kod njegovog oca i počela da ga dozivam, on je izašao i ja sam mu rekla šta se dogodilo, ali nije mi poverovao. Đorđe je negirao i pričao da sam pijana i da lažem“, prepričala je nemile scene naša sagovornica, i dodala da je na lekarskom pregledu potvrđeno da je došlo do silovanja.

Protiv Đorđa J. je Više javno tužilaštvo u Novom Sadu 9. juna podiglo optužnicu, koja je sada potvrđena. Njemu je pritvor produžen 8. avgusta.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar